La DO Empordà torna a programar el cicle 'Vi i Monestirs'

22/09/2021

El Consell Regulador de la DO Empordà torna a programar enguany el cicle 'Vi i Monestirs' que permet descobrir els vins i els monestirs empordanesos i la seva històrica relació. La proposta, que es va posar en marxa el 2019, no es va poder celebrar el 2020 a causa de la pandèmia.

En aquesta segona edició del cicle es visitaran cinc monestirs de l'Empordà per descobrir el seu passat vitivinícola tot fent un tast dels vins produïts actualment en el seu antic domini. Les propostes tenen lloc els dissabtes del mes d'octubre al Monestir de Sant Llorenç de Sous, situat a Albanyà (2 d'octubre); Monestir de Sant Miquel de Fluvià (9 d'octubre); Monestir de Santa Maria de Lladó (16 d'octubre); Monestir de Santa Maria - Espai Cultural la Ciutadella de Roses (23 d'octubre), i Monestir de Santa Maria del Mar de Calonge (30 d'octubre).

Totes les visites tindran lloc a partir de les 12 del migdia i tindran una durada aproximada de dues hores. El preu és de 15€ i les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç. Les places són limitades.

El cicle està coordinat per les especialistes Clara Poch i Romina Ribera. La iniciativa compta amb la col·laboració de la Ruta del Vi DO Empordà, els ajuntaments d'Albanyà, Lladó, Roses, Sant Miquel de Fluvià i Calonge; Glops d'Història i Educart. 

ENTRADES

PROGRAMACIÓ

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal