Novena edició dels Sopars Maridats, els millors maridatges de cuina i vi de l'Empordà

28/09/2021

Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres  de l’1 d’octube al 3 de desembre. 
 

Els restaurants de la Cuina de l'Empordanet i els cellers de la DO Empordà organitzen la novena edició dels Sopars Maridats, els millors maridatges per gaudir de l cuina i del vi de l'Empordà. 

Durant la campanya -tots els divendres des de l’1 d’octubre fins al 3 de desembre- hi haurà un total de 19 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que treballaran conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.

Els àpats dels ‘Sopars Maridats’ es realitzaran als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet, sempre amb l’acompanyament dels vins dels cellers de la DO Empordà. A més, aquest any hi ha la condició que els restauradors utilitzin en els seus menís algun dels productes de la marca de garantia ‘Productes de l’Empordà’. Els preus dels sopars oscil·laran entre els 45 i els 75 euros (IVA inclòs). Les reserves es podran fer contactant directament amb cada restaurant.

Origen dels ‘Sopars Maridats’  

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa, així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any amb menys moviment turístic a la zona que a l’estiu, mobilitzant els públics locals i nacionals. 

A les xarxes socials de La Cuina de l’Empordanet els usuaris hi podran trobar cada setmana els menús corresponents als sopars immediatament següents. Les etiquetes que es promouran perquè els usuaris participin de la campanya a les xarxes socials són: #soparsmaridats2021 #cuinaempordanet i #doemporda.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal