Una quinzena de cellers DO Empordà participen a la Barcelona Wine Week

26/03/2022

La sommelier Audrey Doré drigirà el tast 'Viatge a l'Empordà a través dels sòls i les varietats tradicionals'

Una quinzena de cellers de la DO Empordà participaran a la segona edició de la Barcelona Wine Week que tindrà lloc a Fira de Barcelona, del 4 al 6 d'abril. Els expositors empordanesos mostraran una variada selecció de vins de la DO Empordà. Arché Pagés, AV Bodeguers, Empordàlia, Clos d'Agon, Espelt Viticultors, Gerisena, Hugas de Batlle, Mas Geli, Mas Llunes, Oliveda, Pere Guardiola, Terra Remota, Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots són els cellers empordanesos que participen en aquesta segona edició.

Els vins empordanesos també protagonitzaran un dels tastos professionals més destacats d'aquesta edició de la BWW. Dirigit per la sommelier Audrey Doré, el tast porta per títol Viatge a l’Empordà a través dels sòls i les varietats tradicionals” i tindrà lloc el dilluns 4 a les 17 h. En aquesta activitat, organitzada per la DO Empordà i la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, es podran conèixer els viticultors, els projectes i els paisatges de cada vi. Es tastaran monovarietats de garnatxa roja, carinyena blanca i carinyena negra en diferents tipus de sòl. No cal reserva prèvia per aquest esdeveniment. 

La BWW és el saló de referència dels vins del Sud d'Europa. La segona edició congregarà la major oferta vitivinícola del país per mostrar tota la seva potència i varietat davant dels operadors nacionals. internacionals del sector, amb la voluntat de contribuir a la dinamització del sector.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal