
La sommelier Audrey Doré drigirà el tast 'Viatge a l'Empordà a través dels sòls i les varietats tradicionals'
Una quinzena de cellers de la DO Empordà participaran a la segona edició de la Barcelona Wine Week que tindrà lloc a Fira de Barcelona, del 4 al 6 d'abril. Els expositors empordanesos mostraran una variada selecció de vins de la DO Empordà. Arché Pagés, AV Bodeguers, Empordàlia, Clos d'Agon, Espelt Viticultors, Gerisena, Hugas de Batlle, Mas Geli, Mas Llunes, Oliveda, Pere Guardiola, Terra Remota, Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots són els cellers empordanesos que participen en aquesta segona edició.
Els vins empordanesos també protagonitzaran un dels tastos professionals més destacats d'aquesta edició de la BWW. Dirigit per la sommelier Audrey Doré, el tast porta per títol Viatge a l’Empordà a través dels sòls i les varietats tradicionals” i tindrà lloc el dilluns 4 a les 17 h. En aquesta activitat, organitzada per la DO Empordà i la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, es podran conèixer els viticultors, els projectes i els paisatges de cada vi. Es tastaran monovarietats de garnatxa roja, carinyena blanca i carinyena negra en diferents tipus de sòl. No cal reserva prèvia per aquest esdeveniment.
La BWW és el saló de referència dels vins del Sud d'Europa. La segona edició congregarà la major oferta vitivinícola del país per mostrar tota la seva potència i varietat davant dels operadors nacionals. internacionals del sector, amb la voluntat de contribuir a la dinamització del sector.
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...