Vins empordanesos a San Francisco

19/12/2012
San Francisco ha acollit la presentació de la recent publicació sobre els cellers i vins de l'Empordà en anglès editada per Vinologue. Durant la presentació s'han pogut tastar diversos vins d'aquesta DO que s'exporten als Estats Units, de tres dels cellers empordanesos amb més dinamisme i projecció internacional - *lavinyeta, Vinyes dels Aspres i Espelt. L'activitat ha estat oberta al públic per donar resposta al creixent interès en conèixer els vins empordanesos. 

Durant la presentació es va poder comprar la guia 'Vinologue Empordà' a un preu especial juntament amb el tast. El llibre acaba de ser reconegut amb el premi Gourmand com a millor guia d'enoturisme 2012 publicada als Estats Units. 

Premi Gourmand a la millor guia d'enoturisme 2012
Actualment el llibre està disponible en edició electrònica a les botigues online d'Apple, Amazon i Barnes & Noble i es pot trobar en la seva acurada versió impresa a cellers, botigues de vi, restaurants o hotels de Catalunya, i a partir d'aquest desembre també a Califòrnia. 

Vinologue Empordà és la primera guia en anglès que es publica d'una zona vitivinícola de Catalunya i és una prova més de l'interès que desperta internacionalment la creixent oferta enoturística de les comarques de l'Alt i Baix Empordà. L'autor, Miquel Hudin, és californià i actualment viu a Catalunya.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal