Onzena edició dels Sopars Maridats, els millors maridatges de cuina i vi de l'Empordà

28/09/2023

Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 6 d'octubre al 17 de novembre.
 

Els restaurants de la Cuina de l'Empordanet i els cellers de la DO Empordà organitzen l'onzena edició dels Sopars Maridats, els millors maridatges per gaudir de l cuina i del vi de l'Empordà. 

Durant la campanya hi haurà un total de 12 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que treballaran conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.

Els àpats dels ‘Sopars Maridats’ es realitzaran als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet, sempre amb l’acompanyament dels vins dels cellers de la DO Empordà. Les reserves es poden fer contactant directament amb cada restaurant.

 

6 d'octubre
Bo.TiC (Corca)
ARCHÉ PAGÉS (Capmany)
Reserves: 972 63 08 69


13 d'octubre
AQUAMARE (Pals)
GERISENA (Garriguella)
Reserves: 972 66 77 40

AIGUA BLAVA (Begur)
VINYES D'OLIVARDOTS (Capmany)
Reserves: 972 62 20 58


20 d'octubre
TERRASSA TERRAMAR (Llafranc)
*LA VINYETA (Mollet de Perelada)
Reserves: 972 30 02 00

ARADI (Platja d'Aro)
MAS PÓLIT (Vilamaniscle)
Reserves: 972 81 73 76


27 d'octubre
ES PORTAL (Pals)
PERELADA (Peralada)
Reserves: 972 63 65 96

CASAMAR (Llafranc)
MAS GELI (Pals)
Reserves: 972 30 01 04


3 de novembre
TINARS (Llagostera)
MAS OLLER (Torrent)
Reserves: 972 83 06 26

SAÓ (Fonteta)
MAS LLUNES (Garriguella)
Reserves: 872 00 1511


10 de novembre
GODARD (S'Agaró)
TERRA REMOTA ((Sant Climent Sescebes)
Reserves: 972 28 20 96

LA PLACA (Madremanya)
CLOS D'AGON (Calonge)
Reserves: 972 49 04 87


17 de novembre
VICUS (Pals)
MARTÍ FABRA (Sant Climent Sescebes)
Reserves: 972 63 60 88

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal