Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 6 d'octubre al 17 de novembre.
Els restaurants de la Cuina de l'Empordanet i els cellers de la DO Empordà organitzen l'onzena edició dels Sopars Maridats, els millors maridatges per gaudir de l cuina i del vi de l'Empordà.
Durant la campanya hi haurà un total de 12 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que treballaran conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.
Els àpats dels ‘Sopars Maridats’ es realitzaran als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet, sempre amb l’acompanyament dels vins dels cellers de la DO Empordà. Les reserves es poden fer contactant directament amb cada restaurant.
6 d'octubre
Bo.TiC (Corca)
ARCHÉ PAGÉS (Capmany)
Reserves: 972 63 08 69
13 d'octubre
AQUAMARE (Pals)
GERISENA (Garriguella)
Reserves: 972 66 77 40
AIGUA BLAVA (Begur)
VINYES D'OLIVARDOTS (Capmany)
Reserves: 972 62 20 58
20 d'octubre
TERRASSA TERRAMAR (Llafranc)
*LA VINYETA (Mollet de Perelada)
Reserves: 972 30 02 00
ARADI (Platja d'Aro)
MAS PÓLIT (Vilamaniscle)
Reserves: 972 81 73 76
27 d'octubre
ES PORTAL (Pals)
PERELADA (Peralada)
Reserves: 972 63 65 96
CASAMAR (Llafranc)
MAS GELI (Pals)
Reserves: 972 30 01 04
3 de novembre
TINARS (Llagostera)
MAS OLLER (Torrent)
Reserves: 972 83 06 26
SAÓ (Fonteta)
MAS LLUNES (Garriguella)
Reserves: 872 00 1511
10 de novembre
GODARD (S'Agaró)
TERRA REMOTA ((Sant Climent Sescebes)
Reserves: 972 28 20 96
LA PLACA (Madremanya)
CLOS D'AGON (Calonge)
Reserves: 972 49 04 87
17 de novembre
VICUS (Pals)
MARTÍ FABRA (Sant Climent Sescebes)
Reserves: 972 63 60 88
Prop de 350 professionals han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració,...
Del 30 de març a l’1 maig se celebrarà l’onzena edició del festival Vívid, un mes d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La...
Els vins empordanesos han tornat a seduir al periodista i Mestre del Vi britànic Tim Atkin, un dels experts britànics del sector més influent...
Empordà Turisme i la Denominació d'Origen Empordà (DO Empordà) comencen una nova etapa de col·laboració consolidant una aliança...
L’expresident de la denominació rep el Bacus Emporità i la fira del vi, el Lledoner d’Or, dels Premis de la DO Empordà. Els guardons...
L’informe, elaborat amb un ajut de Girona Excel·lent i la Diputació de Girona, identifica cinc itineraris per gaudir dels elements naturals i...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació empordanesa programa al novembre la quarta edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els...
L'Empordà aconsegueix 34 medalles en el concurs dels millors vins catalans de l'any La DO Empordà ha estat la segona denominació...