
Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 6 d'octubre al 17 de novembre.
Els restaurants de la Cuina de l'Empordanet i els cellers de la DO Empordà organitzen l'onzena edició dels Sopars Maridats, els millors maridatges per gaudir de l cuina i del vi de l'Empordà.
Durant la campanya hi haurà un total de 12 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que treballaran conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.
Els àpats dels ‘Sopars Maridats’ es realitzaran als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet, sempre amb l’acompanyament dels vins dels cellers de la DO Empordà. Les reserves es poden fer contactant directament amb cada restaurant.
6 d'octubre
Bo.TiC (Corca)
ARCHÉ PAGÉS (Capmany)
Reserves: 972 63 08 69
13 d'octubre
AQUAMARE (Pals)
GERISENA (Garriguella)
Reserves: 972 66 77 40
AIGUA BLAVA (Begur)
VINYES D'OLIVARDOTS (Capmany)
Reserves: 972 62 20 58
20 d'octubre
TERRASSA TERRAMAR (Llafranc)
*LA VINYETA (Mollet de Perelada)
Reserves: 972 30 02 00
ARADI (Platja d'Aro)
MAS PÓLIT (Vilamaniscle)
Reserves: 972 81 73 76
27 d'octubre
ES PORTAL (Pals)
PERELADA (Peralada)
Reserves: 972 63 65 96
CASAMAR (Llafranc)
MAS GELI (Pals)
Reserves: 972 30 01 04
3 de novembre
TINARS (Llagostera)
MAS OLLER (Torrent)
Reserves: 972 83 06 26
SAÓ (Fonteta)
MAS LLUNES (Garriguella)
Reserves: 872 00 1511
10 de novembre
GODARD (S'Agaró)
TERRA REMOTA ((Sant Climent Sescebes)
Reserves: 972 28 20 96
LA PLACA (Madremanya)
CLOS D'AGON (Calonge)
Reserves: 972 49 04 87
17 de novembre
VICUS (Pals)
MARTÍ FABRA (Sant Climent Sescebes)
Reserves: 972 63 60 88
La Mostra se celebrarà a la Rambla de Figueres del 26 al 29 de juny i amb l’objectiu de potenciar-ne la qualitat i la professionalització s’ha...
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...