Els vins de la DO Empordà, grans protagonistes dels guardons del Girovi'13

12/03/2013
Els vins de la DO Empordà han estat els grans protagonistes de la XVIII edició del Giroví, el Concurs de Vins i Caves de Catalunya, que es va celebrar el passat cap de setmana a Girona i en el què hi van participar més de 200 mostres de totes les DO catalanes. El jurat estava format per 200 tastadors experts, col·lectius hostalers, enòlegs, sommeliers i personalitats del món surer.

La meitat de la cinquantena de vins seleccionats amb les medalles d'or, argent i bronze són elaborats per cellers de la denominació empordanesa. Els vins de la DO Empordà han estat guardonats en pràcticament totes les categories: blancs joves, blancs fusta, blancs especials, blanc chardonnay, rosats, negres joves, negres criança, negres reserva i dolços. Així mateix, diversos cellers de la DO Empordà han obtingut guardó en la categories de caves. 

Espelt Viticultors, Bodegas Trobat, Pere Guardiola, Mas Llunes, Vinyes dels Aspres, Can Sais, *lavinyeta, Mas Oller, Av Bodeguers, Vinyes d'Olivardots, Castell Peralada, Oliveda i Martí i Fabra han rebut una o més medalles. Aquests mateixos cellers i altres, com el Celler Cooperatiu d'Espolla, s'han endut la pràctica totalitat de les fulles d'or, argent i bronze, que premien també els vins i caves de les mateixes categories que han estat elaborats a les comarques gironines. 

A l'enllaç podeu consultar la llista de tots els premiats. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal