Descarrega't la publicació 'EMPORDÀ, CAMINS DE VI' amb l'oferta enoturística de la DO Empordà

22/03/2013
La Denominació d'Origen Empordà i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà acaben d'editar la publicació 'Empordà, camins de vi' que recull l'oferta enoturística de la DO a través de tres rutes per l'Alt i el Baix Empordà. El fulletó, del qual s'han editat 40.000 exemplars, inclou els itineraris 'El camí del Vi de l'Empordà', que va de Roses a Capmany;  'El Camí del Vi i el Suro', de Calonge a Cruïlles, i el 'El Camí d'Enllaç', entre Cruïlles i Roses. 

La publicació promocional inclou les dades principals de prop d'una cinquantena de cellers inclosos dins les rutes, amb l'adreça, el telèfon de contacte o el web o altres informacions d'interès com la seva localització o si fan visites.  A banda de la informació vitivinícola, el fulletó destaca altres atractius paisatgístics o culturals d'aquestes rutes, com els espais d'interès natural del Parc del Cap de Creus, l'Albera,  les Gavarres o les Illes Medes; els museus Dalí de Figueres i del Suro de Palafrugell o les Ruïnes d'Empúries, així com la seva variada i rica gastronomia.

   VERSIÓ EN CATALÀ                  VERSIÓN EN CASTELLANO                     VERSION FRANÇAISE                   ENGLISH VERSION  


                          

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal