Tocs de Vi de l'Empordà a Girona

20/05/2013
De nou els vins de la Denominació d’Origen Empordà es presenten a Girona. I ho fan en un dels espais més emblemàtics de la ciutat, la plaça de la Independència, i acompanyats dels restauradors de la zona, que hi aporten degustacions culinàries en forma de tapes.  
 
Del 31 de maig al 2 de juny, té lloc la primera edició de 'Tocs de Vi de l'Empordà a Girona', una nova fira que compta amb la participació dels restauradors de la plaça gironina i de disset cellers empordanesos: *lavinyeta; Castell de Peralada; Celler Arché Pagès; Celler Brugarol; Celler Can Sais; Celler Cooperatiu d’Espolla; Celler Martí Fabra; Cellers Santamaria Cooperativa de Garriguella; Empordàlia; Celler Espelt; Mas Llunes; Mas Pòlit; Oliveda;Terra Remota; Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots.

El preu és de cinc euros inclou la copa i cinc tiquets de vins. El preu de les tapes és d'un euro cadascuna. L'horari dels tres dies és de les sis de la tarda a les onze de la nit. 
 
'Tocs de Vi de l'Empordà a Girona' està organitzat per la DO Empordà i els restaurants de la plaça de la Independència de Girona, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona; el Fons Europeu de Desenvolupament Rural i el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.  

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal