Tast-maridatge amb vins de la DO Empordà al mercat de Santa Caterina de Barcelona

05/06/2013
El divendres 14 de juny, el Mercat de Santa Caterina de Barcelona, acull un tast-maridatge on els vins de la DO Empordà en seran els protagonistes. 
L'activitat començarà a les 19.00 hores a la sala de tast situada al primer pis del mercat. La proposta està destinada a un grup reduït d’unes 25 persones, les quals gaudiran d'un maridatge de 7 vins de la D.O. amb productes de les parades d'aquest emblemàtic mercat barceloní. El tast serà dirigit per joan Benejam i els membres d’Enjoy Wine.

Es tastaran els següents vins: Sàtirs del Celler Arche Pagès; Nivia del Celler Mas Llunes; Oriol negre de Vinya dels Aspres; Perafita negre del Celler Martin Faixò; Vinya Metge de Cellers d'en Guilla; Moscatell d'Empordà (vi dolç): Sinols d'Empordàlia i Garnatxa d'Empordà Soler del Celler Cooperatiu d'Espolla. Tots ells aniran maridats amb un producte del mercat.

Aquesta activitat s'emmarca en el cicle “D.O. Santa Caterina” que acull tastos de totes les denominacions d'origen catalanes. L'activitat compta amb el suport del Institut Municipal de Mercats de Barcelona, l'Associació de Comerciants del mercat de Santa Caterina, INCAVI i la D.O. Empordà. 

Les entrades es poden adquirir al web: www.dosantacaterina.cat

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal