Obertes les inscripcions al Tast de vins d'alçada al Puigmal

18/06/2013
El proper 21 de juliol es celebra la quarta edició del Tast de vins d'alçada al Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada. Com cada any, hi participen els cellers de la Denominació d'Origen Empordà amb l'objectiu comú de situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. 

Aquesta quarta edició comptarà amb la col·laboració especial dels Castellers de Figueres, que realitzaran un pilar al cim de la muntanya per elevar encara més els vins de la DO Empordà. La jornada s'iniciarà a les vuit del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a quarts de dotze, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins amb l'actuació castellera. Cap a les dotze del matí, s'iniciarà el tast i la cloenda està prevista cap a la una de la tarda. En aquell moment començarà el descens amb dinar en ruta.

Recomanacions
Cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat inclou una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d’aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a bullofes).

Inscripcions i preus
Es poden gestionar a través d'aquest mateix web fins el 12 de juliol, omplint el formulari que hi trobareu.
El preu de l’activitat és de 5€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 3€.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal