El Garnatxa d'Empordà Solera Mas Llunes 2002, Gran Vinari d'Or Millor Vi

17/10/2013
Vilafranca del Panedès ha acollit el lliurament de la primera edició dels Premis Vinari als millors vins catalans. Un vi dolç de la DO Empordà, el Garnatxa d'Empordà Solera Mas Llunes 2002, ha estat el vi més ben puntuat d'entre els 730 presentats a concurs i ha estat reconegut com a millor vi català de l'any. El mateix vi també s'ha endut el Vinari d'Or en la categoria Vi dolç, ranci i de postres i el Vinari d'Or Especial de la DO Empordà.

En aquesta entrevista a Vadevi, Antoni Roig, propietari del celler Mas Llunes, explica que el premi ha estat una sorpresa "especialment per ser un vi dolç de l'Empordà". L'elaborador expressa el seu desig que aquest reconeixement serveixi per "ajudar als vins dolços de Catalunya i en especial a les garnatxes de l'Empordà". Finalment, explica que la producció és "molt petita" de 4.000 ampolles i que només se'n comercialitzaran 2.000. "De la resta em farem solera per als futurs anys", afegeix. 

En els mateixos guardons, set cellers més de la DO Empordà també es van endur premis en diferents categories. Consulta aquí la llista. 
 Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal