El Cadac 2005 i el Perafita negre 2007 obtenen Medalla de Plata en el Concurs Mundial de Brussel·les

30/05/2011

Els vins del celler Martín Faixó de Cadaqués, Cadac 2005 i Perafita negre 2007, han estat guardonats amb Medalla de Plata en el Concurs Mundial de Brussel·les 2011, celebrat enguany a Luxemburg. Per la família Martín Faixó, aquest reconeixement avala la feina feta durant aquests anys i motiva a tirar endavant.

Aquesta és la segona vegada que el celler participa en el prestigiós certamen, on hi participen més de set mil referències de vi provinents de 49 països. Un jurat format per sommeliers, compradors, importadors, periodistes i escriptors ha estat l’encarregat de dictaminar el veredicte. En total es van entregar un total de 2.145 medalles, on els vins de França van encapçalar el nombre de guardons amb 628 medalles, seguit de l’Estat espanyol, amb 436. El Concurs Mundial de Brussel·les es va crear el 1994 i s’ha fet un lloc en el rànquing de campionats a nivell mundial de tast.

Martín Faixó es va fundar ara fa onze anys, amb l’adquisició d’uns terrenys situats en ple cor del Parc Natural de Cap de Creus (Alt Empordà), essent el Mas Perafita la seu del celler i la masia que dóna nom als seus caldos. De les seves 11 hectàrees se n’elaboren els vins: Cadac, Perafita negre, Perafita blanc, Perafita rosat, Perafita garnatxa dolça i Perafita Moscatell. La qualitat dels vins del Celler Martín Faixó ha estat avalada per reconeguts sommeliers i es poden trobar a la carta de prestigiosos restaurants com el Bulli (Roses), el Celler de Can Roca (Girona), Ca l’Enric (la Vall de Bianya) i Ca l’Isidre (Barcelona).

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal