Dos vins de la DO Empordà obtenen la Medalla d'Or en el Concurs Garnatxes del Món

04/02/2014
Nou reconeixement a la qualitat dels vins de la Denominació Origen Empordà. Dos vins de dos cellers empordanesos han obtingut la Medalla d'Or en el Concours International des Grenaches du Monde 2014, celebrat anit a Perpinyà i en el què hi han participat més de 400 vins. Es tracta del dolç Bac de les Ginesteres 2004, de Vinyes dels Aspres, i del blanc Magenc 2013, de Cellers d'en Guilla, que han aconseguit la prestigiosa distinció. 
 
Les DO catalanes han obtingut en conjunt deu distincions entre les diferents categories. Terra Alta és la denominació catalana amb més guardons, seguida de la DO Empordà i la DO Montsant que comparteixen la segona posició, i la DO Penedès que tanca la llista.
 
En aquesta segona edició del concurs hi han participat més de 400 vins procedents de 7 països (Espanya, França, Itàlia, Àfrica del Sud, Austràlia, Canadà, Macedònia) i 70 tastadors professionals han estat els encarregats d'escollir els premiats. El certàmen és organitzat pel Consell Interprofessional dels Vins del Roselló amb l'objectiu de prestigiar la garnatxa en la llista de les varietats internacionals. 
 
 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal