Els vins de la DO Empordà triomfen al concurs Girovi

18/03/2014

Nova confirmació de la qualitat dels vins de la DO Empordà.  Els vins de la DO Empordà han estat els gran triomfadors del concurs Giroví ja que han aconsegut 25 de les 56 medalles d'or, plata i bronze que es concedeixen en les categories de vins negres, blancs, dolços i rosats. Aquí podeu consultar la llista completa de les Medalles Catalunya 2014. I aquí la llista de les Fulles de Girona 2014.   

Un total de 180 tastadors experts, professors, alumnes i ex-alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Girona i de l’Escola de Tastavins del Gironès, enòlegs, sommeliers, el.laboradors de vi i cava, comerciants, restauradors i consumidors, han format part del jurat que ha tastat a cegues les mostres, participants al concurs i han determinat els vins i caves guardonats en cada una de les categories (blancs joves, blancs fusta, blancs especials, rosats, negres joves, negres criança curta, negres criança, negres reserva, dolços, caves i caves rosats).
 
Amb la participació de totes les denominacions catalanes, el concurs s'ha celebrat amb la col.laboració de l'Institut Català del Suro i RETECORK-Xarxa Europea de Territoris Surers, el recolzament del Foment del Treball, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona, la Federació d'Organitzacions Empresarials (FOEC), l'Associació Catalana de Sommeliers, la Federació d’Associacions d’Hosteleria, i és organitzat per l'Escola de Tastavins del Gironès amb el patrocini de Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal