Vins de Martí i Fabra, Sota els Àngels i Pere Guardiola guanyen els guardons d'Arrels del Vi 2014

29/05/2014
Arrels del Vi celebra la seva setena edició a Sant Martí d'Empúries el 7 i 8 de juny. Organitzada per Dominic Abernethy, professional del món del vi, i per Tess Oriol i Carlos Krauel de Tock Projects, Arrels del Vi s’ha consolidat com a única fira professional d'aquestes característiques oberta al públic general. 
 
Una fira on els amants i aficionats a la cultura vitivinícola poden degustar els excel•lents vins de la DO Empordà en un entorn privilegiat, Sant Martí d’Empúries. Una oportunitat única per descobrir els excel•lents vins empordanesos i per comprar a preu de celler veritables joies vinícoles com els vins guanyadors d’Arrels del Vi 2014: el blanc Flor d'Albera 2011 de Celler Martí Fabra, el negre Sota els Àngels Negre 2008 de Sota els Àngels i el dolç Torre de Capmany de Pere Guardiola
 
Amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala, la DO Empordà, el Museu d'Arqueologia de Catalunya – Empúries i Mas Gusó, la fira compta enguany amb un total de 21 cellers de la DO Empordà que presentaran varietats de vins d'alta gamma i 1 celler convidat de l’AOC Corbières (Llenguadoc). Han confirmat la seva participació els següents productors de la DO Empordà: Bodegas Mas Vida, Celler Arché Pagès, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Cellers d’en Guilla, Cooperativa Agrícola de Garriguella, Empordàlia, Espelt Viticultors, Gelamà, JOC, *lavinyeta, Mas Llunes, Mas Polit, Pere Guardiola, Roig Parals, Sota els Àngels, Terra Remota, Vinyes dels Aspres, Vinyes d’Olivardots, i el convidat especial d'aquest any de l’AOC Corbières (Llenguadoc), Domaine des 2 Ânes.
 
A més, aquest any Arrels del Vi compta amb els tasts de La Terrassa d’Empúries i l’Esculapi, així com amb els següents expositors: la prestigiosa marca de copes dels mestres del vidre Riedel; Manolo Sierra, pintor gadità afincat a l’Empordà que exposarà peces inspirades en el món del vi; els productors d’oli d’oliva de Ventalló Serraferran i Formatges La Balda. I un any més repetirà Arrels Kids: de 18h a 21h, tallers creatius per als més petits i música en directe tots dos dies.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal