'Tocs de vi de l'Empordà a Girona' supera els 10.000 visitants i les 50.000 degustacions

01/06/2014

La Fira Tocs de Vi de l'Empordà, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la plaça Independència de Girona, ha tornat a superar totes les expectatives en la seva segona edició. 

Al llarg de tres tardes, més de 10.000 persones han visitat la fira per tastar els vins de la DO Empordà i degustar les creacions culinàries dels bars i els restaurants de l'emblemàtica plaça gironina. Durant el tres dies s'han consumit més de 50.000 tíqutes de degustació.
Ni la pluja de divendres a la tarda, que va restar públic durant la primera jornada, ha evitat l'èxit de la segona edició d'aquesta festa gastronòmica. Dissabte va ser la jornada que es va registrar una major afluència de públic, ja que en un sol dia es van comptabilitzar pràcticament els mateixos visitants que durant els tres dies de l'any passat. 

Els organitzadors han valorat molt positivament els bons resultats d'aqueta fira que, en la seva segona edició, s'ha consolidat com un dels esdeveniments gastronòmics de referència a la capital gironina i una cita destacada de la seva agenda. 

'Tocs de Vi de l'Empordà a Girona' està organitzat per la DO Empordà i l’Associació de Bars i Restaurants de la plaça de la Independència de Girona, i amb la col•laboració de l'Ajuntament de Girona; el Fons Europeu de Desenvolupament Rural i el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal