
Els guanyadors d’aquesta edició d’Arrels del Vi 2011, seleccionats a través d’un tast a cegues realitzat pels tastadors Pingarrons de l’Empordà i dirigit pel sommelier del Restaurant el Roser 2 de l’Escala, Rafel Sabadí, van ser: S’Alou 2007 de Vinyes dels Aspres, Quinze Roures 2009 d’Espelt Viticultors i Serrasagué Garnatxa d’Empordà 2009, del Celler Marià Pagès.
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala, el Consell Regulador de la DO Empordà i el Museu d’Arqueologia de Catalunya – Empúries, la fira va comptar amb un total de 17 cellers de la DO Empordà i amb un celler convidat de la Catalunya Nord.
En aquesta quarta edició hi van participar els següents elaboradors de la DO Empordà: Celler Arché Pagès, Celler Can Sais, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Empordàlia, Espelt Viticultors, Gelamà, Lavinyeta, Oliveda, Oliver Conti, Pere Guardiola, Terrer d'en Tassis, Vinyes dels Aspres, Mas Llunes, Celler Cooperatiu d'Espolla, Cooperativa Agrícola de Garriguella, Celler Brugarol i el convidat especial d'aquest any de la Catalunya Nord, Domaine Treloar.
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...