Música maridada amb vins de la DO Empordà

19/06/2014
Maridatge de bona música amb els excel·lents vins de l'Empordà. Aquest és l'original maridatge que ofereix el Festival Sóns del Món que es celebra a l'Empordà del 2 de juliol al 2 d'agost, amb el suport de la Ruta del Vi de la DO Empordà i el Patronat Costa Brava Pirineu de Girona.

Sis dels vuits concerts programats durant el festival seran maridats amb un vi de sis cellers difents de la DO Empordà. Així el Perafita 2010 del celler Martín Faixó es maridarà amb el trio Sisa-Portet-Oliver; l'Amic Negre 2011 Clos d'Agon, amb els amics de les Arts; l'escumós d'Empordàlia, amb el grup vocal Deu de veu; el Maragda blanc 2013 de Mas Llunes, amb Sharon Corr; el Gerisena 2012 de la Cooperativa Garriguella, amb Niña Pastori, i finalment, el Magenc 2012 del Cellers d'en Guilla amb Mishima. 

A més i per primer cop, dos cellers empordanesos es converteixen en escenari del festival. En el cas de Vinyes dels Aspres acollirà l'actuació de Joan Dausà, mentre que el celler *lavinyeta serà l'escenari de l'actuació de Caïm Riba. El concert de Joan Dausà a Vinyes dels Aspres inclou visita amb tast i degustació d'embotits de l'Empordà abans de l'actuació. En el cas de *lavinyeta, el preu de l'entrada inclou sopar al mateix celler després del concert. 

Finalment, la programació també inclou una Soirée Vi & Music per presentar els maridatges del festival. 

Consulta aquí la programació i les activitats relacionases amb el vi de l'Empordà. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal