Paul Wagner participarà en el seminari Marca Vi, dins la Mostra del Vi de l'Empordà

24/07/2014
El proper 5 de setembre es realitzarà la segona edició del seminari de winebranding Marca Vi i que pretén ser una eina per a tots aquells negocis -cellers, restaurants, hotels, enoteques,  empreses turístiques, etc.- i destinacions, que vulguin crear marca a l'entorn del vi i comunicar-la eficientment. Al llarg de tot el dia sis ponents de primer nivell donaran les claus per a posicionar una marca a l'entorn del vi.

En el programa hi participaran Paul Wagner, un dels principals experts mundials en comunicació i marketing de vi i professor de Napa Valley College, Ramon Justes, director de comunicació i imatge de Bodegas Enate, Ricardo Sellers, professor de marketing de la Universitat d'Alacant, Maite Corsin, assessora en wine business, Pau Canaleta, consultor en marketing i Laura Masramon, sommelier especialitzada en comunicació de vins.

El seminari compta amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, la Ruta del Vi de la DO Empordà i la Denominació d'Origen Empordà, entre altres, vol ser una pas més cap a la professionalització de la Mostra del Vi de l'Empordà.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal