
Multitudinària participació en el tast de vins de la DO Empordà al cim del Puigmal. Unes 250 persones i una dotzena de cellers han participat en la cinquena edició del tast organitzada pel Consell Regulador de la denominació empordanesa.
L'activitat ha comptat novament amb la collaboració dels Castellers de Figueres que han realitzat un espectacular pilar al cim de la muntanya. Un imatge simbòlica que vol posar de manifest l'esforç dels cellers empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.
Acompanyats pel bon temps, els participants han iniciat l'ascensió al cim des del Coll de Fontalba a primera hora del matí. En poc més de tres hores, els excursionistes han coronat el cim del Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada, on s'ha realitzat la inauguració del tast d'alçada amb l'actuació de la colla castellera de la capital de l'Alt Empordà. Posteriorment, s'ha celebrat el tast i cap a quarts de dues de la tarda, s'ha iniciat el descens on, com a novetat, s'ha ofert als participants un tast de dolces.
Vinyes d'Olivardots; Vinyes dels Aspres; Pere Guardiola; Mas Llunes; Espelt Viticultors; Clos d'Agon; Maset Plana; Martí Fabra; Cooperatiu d'Espolla; Can Sais; AV Bodeguers i *lavinyeta són la dotzena de cellers que han participat en aquesta edició.
La Mostra se celebrarà a la Rambla de Figueres del 26 al 29 de juny i amb l’objectiu de potenciar-ne la qualitat i la professionalització s’ha...
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...