La Festa de la Verema tanca una exitosa Mostra del Vi de l'Empordà

07/09/2014

La Festa de la Verema de la DO Empordà ha tancat una exitosa 30a Mostra del Vi de l'Empordà. La tradicional activitat s'ha celebrat a Figueres i s'ha dedicat a la  30a Mostra del Vi de l'Empordà. 

La plaça Josep Pla de la capital altempordanesa ha acollit la Festa de la Verema de la Denominació Origen Empordà que s'ha iniciat amb el pregó a càrrec de l'exalcalde de Figueres, enòleg i escriptor Eudard Puig Vayreda. Al llarg de la seva intervenció, Puig Vayreda ha destacat l'evolució de l'activitat vinícola a l'Empordà. "Commemorar trenta anys de mostra de vi de l'Empordà a la Rambla de Figueres mereix un reconeixement ja que la ciutat i el seu Ajuntament han demostrat la voluntat d'esdevenir centre d'una important comarca vinetera, dedicant molts recursos i esforços per promoure els vins de l'Empordà, avui famosos arreu. Ara més que mai Figueres mereix amb tota propietat el títol de capital de l'Empordà", ha destacat.
 
A continuació, ha tingut lloc la tradicional premsada del nou most, amb la participació de la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol i de la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà. Els parlaments i l'actuació de Mata de Jonc tanquen l'activitat. 
 
7.200 tíquets venuts i 12.500 visitants
 
La Mostra del Vi de l'Empordà ha tancat les seves portes amb les millors xifres de la seva història. Al llarg dels dies de la fira, s'han venut 7.200 tíquets de degustació i unes 12.500 persones han visitat la mostra. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal