Vins d'una quinzena de cellers DO Empordà, finalistes als Premis Vinari

16/09/2014

Una quinzena de cellers de la Denominació Origen Empordà han situat un o més dels seus vins com a finalistes de la segona edició dels Premis Vinari d'enguany, que tenen com a objectiu donar a conèixer i potenciar els vins que s'elaboren a Catalunya i orientar al consumidor sobre el producte local de qualitat.

 
Bodegues Trobat, Can Sais, Celler Cooperatiu d'Espolla, Martín Faixó, Cellers d'en Guilla, Empordàlia, Espelt Viticultors, Mas Llunes, Mas Romeu, Masia Serra, Pere Guardiola, Peralada, Roig Parals, Vinyes d'Olivardots i Vinyes dels Aspres són els cellers de la DO Empordà que han aconseguit situar alguns dels seus vins com a finalistes dels Premis Vinaris. 
 
Els guanyadors dels premis es donaran a conèixer en la gala d'entrega que se celebrarà a l'auditori de Vilafranca del Penedès el divendres 10 d'octubre. 
 
En la seva primera edició, un vi dolç de la DO Empordà, el Garnatxa d'Empordà Solera Mas Llunes 2002, va ser el vi més ben puntuat d'entre els 730 presentats a concurs i va ser reconegut com a millor vi català de l'any. El mateix vi també es va endur el Vinari d'Or en la categoria Vi dolç, ranci i de postres i el Vinari d'Or Especial de la DO Empordà. En els mateixos guardons, set cellers més de la DO Empordà també es van endur premis en diferents categories. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal