La Do Empordà, la Cuina de l'Empordanet i la Cuina del Vent organitzen 28 sopars maridats

09/02/2015

El divendres 13 de febrer de 2015 s’inicia la tercera edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats”, duta a terme en les dues edicions anteriors entre els restaurants del col·lectiu gastronòmic empordanès Cuina de l’Empordanet i els cellers participants membres de la DO Empordà, i que enguany incorpora 10 restaurants del col·lectiu la Cuina del Vent de l’Alt Empordà. 

 

La campanya compta amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme i l’Institut Català de la Vinya i el Vi. Cada divendres del 13 de febrer al 29 de maig _exceptuant divendres sant_ es duran a terme aquests sopars fonamentats en uns menús elaborats pels restaurants que aniran maridats a cada sopar amb els vins d’un celler de la DO Empordà, la millor combinació amb cada plat del menú. Es duran a terme un total de 28 sopars i els preus oscil·laran entre els 30 i els 50 euros (IVA inclòs). Les reserves es podran fer directament a cada restaurant. Consulteu el calendari

 

La campanya té com a objectius consolidar i enfortir la relació entre cellers i restaurants, així com crear un vincle entre els dos col·lectius gastronòmics que fonamenten la riquesa de la marca Empordà en el seu conjunt; donar a conèixer encara més la cuina i els vins empordanesos; i fer-ho en una època de l’any amb poc moviment turístic i gastronòmic i poques activitats, cercant així la mobilització dels públics locals i nacionals. El primer sopar maridat, es durà a terme el divendres 13 de febrer al restaurant Roser 2 de l’Escala, que oferirà un menú maridat amb els vins del celler Vinyes d’Olivardots de Capmany. 

 

Les etiquetes per les mencions i els comentaris dels usuaris que participin de la campanya a les xarxes socials seran: #soparsmaridats #cuinaempordanet #cuinadelvent i #doemporda.  

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal