El divendres 13 de febrer de 2015 s’inicia la tercera edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats”, duta a terme en les dues edicions anteriors entre els restaurants del col·lectiu gastronòmic empordanès Cuina de l’Empordanet i els cellers participants membres de la DO Empordà, i que enguany incorpora 10 restaurants del col·lectiu la Cuina del Vent de l’Alt Empordà.
La campanya compta amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme i l’Institut Català de la Vinya i el Vi. Cada divendres del 13 de febrer al 29 de maig _exceptuant divendres sant_ es duran a terme aquests sopars fonamentats en uns menús elaborats pels restaurants que aniran maridats a cada sopar amb els vins d’un celler de la DO Empordà, la millor combinació amb cada plat del menú. Es duran a terme un total de 28 sopars i els preus oscil·laran entre els 30 i els 50 euros (IVA inclòs). Les reserves es podran fer directament a cada restaurant. Consulteu el calendari.
La campanya té com a objectius consolidar i enfortir la relació entre cellers i restaurants, així com crear un vincle entre els dos col·lectius gastronòmics que fonamenten la riquesa de la marca Empordà en el seu conjunt; donar a conèixer encara més la cuina i els vins empordanesos; i fer-ho en una època de l’any amb poc moviment turístic i gastronòmic i poques activitats, cercant així la mobilització dels públics locals i nacionals. El primer sopar maridat, es durà a terme el divendres 13 de febrer al restaurant Roser 2 de l’Escala, que oferirà un menú maridat amb els vins del celler Vinyes d’Olivardots de Capmany.
Les etiquetes per les mencions i els comentaris dels usuaris que participin de la campanya a les xarxes socials seran: #soparsmaridats #cuinaempordanet #cuinadelvent i #doemporda.
Prop de 350 professionals han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració,...
Del 30 de març a l’1 maig se celebrarà l’onzena edició del festival Vívid, un mes d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La...
Els vins empordanesos han tornat a seduir al periodista i Mestre del Vi britànic Tim Atkin, un dels experts britànics del sector més influent...
Empordà Turisme i la Denominació d'Origen Empordà (DO Empordà) comencen una nova etapa de col·laboració consolidant una aliança...
L’expresident de la denominació rep el Bacus Emporità i la fira del vi, el Lledoner d’Or, dels Premis de la DO Empordà. Els guardons...
L’informe, elaborat amb un ajut de Girona Excel·lent i la Diputació de Girona, identifica cinc itineraris per gaudir dels elements naturals i...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació empordanesa programa al novembre la quarta edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els...
L'Empordà aconsegueix 34 medalles en el concurs dels millors vins catalans de l'any La DO Empordà ha estat la segona denominació...
Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 6...