El cicle 'Biblioteques amb DO' arriba a l'Empordà

02/06/2015
Exposicions, contes, tallers infantils, conferències, tastos, recitals de poemes, lectures i actuacions musicals maridades... Aquestes són algunes de la trentena de propostes previstes en el cicle 'Biblioteques amb DO' que durant el mes de juny està dedicat a la DO Empordà. Al llarg del mes de juny, onze biblioteques de l'Alt i el Baix Empordà programen activitats que relacionen la literatura i el vi de l'Empordà. 
 
Aquesta és la tercera edició de "Biblioteques amb DO", una iniciativa del Servei de Biblioteques que té com a objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes culturals variades i per a tots els públics que mostren els trets característics de cada territori vitivinícola. Cada mes, les biblioteques d'una denominació d'origen catalana organitzen activitats relacionades amb el vi amb el suport dels cellers de cada zona. 
 
Per dur a terme aquest seguit d’activitats i perquè assoleixin les fites desitjades, es compta amb la col·laboració d’institucions de renom literari o vinícola com ara la Institució de les Lletres Catalanes, de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i de VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.
La proposta compta amb la col·laboració del Consell Regulador de la DO Empordà. 
 
 
 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal