El festival Sons del Món programa cinc concerts a cellers DO Empordà

25/06/2017

Viure un concert en un celler és màgic: aforaments reduïts, molta proximitat amb els artistes, el cel de l’Empordà, paratges envoltats de vinyes, els propietaris del cellers exercint d’amfitrions i oferint els vins més selectes dels seus cellers, concerts íntims, sopars sota les estrelles... Totes aquestes experiències úniques són les que generen els concerts de la programació íntima de Sons del Món.

Vinya dels AspresLa Vinyeta,  Cellers d’en GuillaCeller Martin Faixò i Celler Espelt són els cinc cellers de la DO Empordà que acolliran aquests concerts. A la passada edició del festival es van esgotar totes les entrades disponibles . Ramon Mirabet amb les entrades esgotades; Pedro GuerraMaria Arnal i Marcel Bagés a punt d’exhaurir i Paula Valls i Judit Neddermann amb la meitat de l’aforament venut, són els cinc concerts a cellers que formen part de la programació íntima de Sons del Món. Les entrades van de 15 a 35 euros i es poden adquirir a través del web del festival www.sonsdelmon.cat.

El Consell Regulador de la DO Empordà, que agrupa una cinquantena de cellers de l’Alt i el Baix Empordà,  col·labora de manera decidida en l’aposta per aquest format de concert de festival centrat en la música i el vi. Aquesta iniciativa forma part del pla estratègic de la DO Empordà de donar suport a aquells esdeveniments que situen el vi de l’Empordà en l’epicentre de la seva proposta cultural, com és el cas del festival Sons del Món.
 

Agenda de la programació íntima del Sons del Món

07 juliol Ramon Mirabet - Vinya dels Aspres (Cantallops) Entrades exhaurides

14 juliol Paula Valls + sopar - La Vinyeta  (Mollet de Peralada) Meitat de l’aforament

15 juliol Pedro Guerra - Celler Martin Faixò (Perafita) Darreres entrades

21 juliol Judit Neddermann - Cellers d’en Guilla (Delfià) Meitat de l’aforament

05 agost Maria Arnal i Marcel Bagès + sopar - Celler Espelt (Vilajuïga) Darreres entrades

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal