Tocs de Vi s'inicia dimecres a Girona amb els tastos en espais singulars que pràcticament han exhaurit les entrades

29/05/2018

Aquest cap de setmana tindrà lloc la fira amb vins de la DO Empordà i tapes dels restaurants de la plaça Independència

La Fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona es posa en marxa dimecres amb els tastos en espais singulars que pràcticament han exhaurit les places disponibles. Concretament, el nivell d’ocupació supera el 90% ja que s’han venut 273 de les 301 places disponibles. Sis dels tastos estan exhaurits, a tres més només queda una entrada i els altres tres n'ofereixen les últimes places. Aquest alt percentatge d’ocupació posa de manifest el nivell de consolidació i la bona acollida d’aquesta proposta que suposa estendre l’esdeveniment més enllà del seu nucli central, la plaça de la Independència, per reforçar el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus. Així mateix es dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes, així com portar a terme una tasca prescriptora més profunda. Els Banys Àrabs, els Jardins dels Alemanys, la Torre del General Peralta de la Muralla, el pati del Museu d’Història, el pati del Museu dels Jueus, el Monestir Sant Pere Galligants o la Casa Masó són els espais emblamàtics de la ciutat que enguany acolliran els tastos. les últimes entrades disponibles es poden adquirir al web de la DO Empordà www.doemporda.cat. 

Fira, de l’1 al 3 de juny, a la plaça Independència
Una dotzena de cellers de la DO Empordà i una quinzena de restauradors de la plaça de la Independència de Girona participaran a la sisena edició de la fira Tocs de Vi de l’Empordà, que proposa maridar els vins empordanesos amb les degustacions culinàries dels restaurants i bars de l’emblemàtica plaça. De l’1 al 3 de juny, en aquest espai del centre de Girona s'oferiran vins DO Empordà i tapes, de les 18 h a les 23.30 h -excepte el diumenge, en què es tancarà a les 23 h. El preu del tastos de vi és de 6 euros i inclou la copa i cinc tiquets per degustar vi. El preu del tiquet de les tapes és també de 5 euros i inclou 4 degustacions. En aquest cas, les entrades no es vénen per Internet i es podran adquirir a la mateixa fira. Els cellers de la DO Empordà oferiran una completa selecció de vins blancs, rosats, negres i dolços i, en la majoria de casos, també presentaran vins de la nova anyada. Per la seva banda, els restauradors de la plaça de la Independència proposen un assortiment cosmopolita de degustacions culinàries que inclouen tapes de cuina catalana, mediterrània o creativa, entre altres.

Tocs de Vi de l'Empordà a Girona està organitzat per la DO Empordà i l’Associació de Bars i Restaurants de la Plaça de la Independència de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal