El municipi de Cistella acollirà el 25 d'agost la Festa de la Verema 2018 de la DO Empordà. Els actes s'iniciaran a les 16.00h al celler Mas Vida on es colliran els raïms per a la popular premsa de la Festa. Cap a les 18.30H està prevista l'arribada del raïm a la plaça Major de Cistella. A continuació tindrà lloc el pregó que enguany anirà a càrrec de Pat Bros, veïna de Cistella i coordinadora i guia d’activitats d’animació i de lleure en el medi natural.
Un cop finalitzat el pregó, se celebrarà la premsada del nou most, amb la participació de la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol i de la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà. Després de tastar el most produït amb la premsada, tindran lloc els parlaments del president del Consell Regulador de la DO Empordà, Xavier Albertí, i de l’alcalde de Cistella, Enric Gironella. Un tast de vins de Mas Vida Celler i una concert i ballada de swing amb Smoothify posaran punt i final a la Festa de Verema 2018. Aquesta activitat és gratuïta i no cal reserva prèvia.
Tiberi entre vinyes
Els actes de la Festa de la Verema 2018 es completaran l'endemà diumenge 26 d'agost, a partir de les 12.00H, amb un 'Tiberi entre vinyes' que inclou la visita al celler Mas Vida i una arrossada popular. Aquesta proposta té un preu de 30€ pels adults i 10€ pels nens i les reserves es poden tramitar al correu electrònic visita@bodegasmasvida.com o al telèfon 659 548 512.
En finalitzar el dinar se celebrarà una sobretaula rodona titulada 'Projectes singulars de l'Empordà' i que analitzarà la riquesa de la diversitat de l’Empordà ialguns dels projectes singulars de la zona. La proposta s'iniciarà amb una breu contextualització històrica sobre la viticultura a les Garrotxes d’Empordà a càrrec del periodista i estudiós historicista Manel Alaió. A la sobretaula rodona hi participaran la comunicadora Patrícia de Golfredichs (Vilateral, Un dia un vi), el tècnic Francesc Font (Agroassessor) i els elaboradors de vi Jordi Esteve (Rim - Rabós d’Empordà), Salvador Batlle (Còsmic - Agullana), Bonfill Arché (Arché Pagès - Campmany), Miguel Coronado (Clos d’Agon - Calonge) i Adriana Fernández (Mas Vida - Cistella). La tècnica de la DO Empordà, Alícia Juher, serà l'encarregada de moderar l'activitat.
Del 30 de març a l’1 maig se celebrarà l’onzena edició del festival Vívid, un mes d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La...
Els vins empordanesos han tornat a seduir al periodista i Mestre del Vi britànic Tim Atkin, un dels experts britànics del sector més influent...
Empordà Turisme i la Denominació d'Origen Empordà (DO Empordà) comencen una nova etapa de col·laboració consolidant una aliança...
L’expresident de la denominació rep el Bacus Emporità i la fira del vi, el Lledoner d’Or, dels Premis de la DO Empordà. Els guardons...
L’informe, elaborat amb un ajut de Girona Excel·lent i la Diputació de Girona, identifica cinc itineraris per gaudir dels elements naturals i...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació empordanesa programa al novembre la quarta edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els...
L'Empordà aconsegueix 34 medalles en el concurs dels millors vins catalans de l'any La DO Empordà ha estat la segona denominació...
Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 6...
Els cellers empordanesos han començat els últims dies la campanya d’enguany. Els cellers de la DO Empordà han iniciat els últims dies la...