Constitució de la nova junta de la DO Empordà que reelegeix Xavier Albertí com a president

14/05/2019

Avui s’ha celebrat la sessió constitutiva de la Comissió Rectora que governarà el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà durant els propers 4 anys. Amb la celebració d’aquesta reunió s’ha culminat a la DO Empordà el procés electoral que durant les últimes setmanes ha tingut lloc a tots els Consells Reguladors de les denominacions d’origen vitivinícoles de Catalunya. A la DO Empordà, només han concorregut una única candidatura.

Al llarg de la sessió han pres possessió del càrrec els deu vocals titulars que conformen la Comissió Rectora, resultant-ne la següent composició:

Sr. Pere Lloveras Pimentel en representació del Celler Cooperatiu d’Espolla
Sr. Lluís Masardó Noguera en representació de la Cooperativa Agrícola de Garriguella.
Sr. Honorat Sabater Anticó en representació d’Empordàlia
Sr. Antoni Roig Castellà en representació de Mas Llunes, Vinyes i Cellers SL
Sr. Eugeni Llos en representació de Cavas del Castillo de Perelada SA
Sr. Xavier Albertí Oriol en representació de Joaquim Albertí SA (Vinyes dels Aspres)
Sr. Josep Serra Pla en representació del Celler La Vinyeta SL
Sra. Carme Casacuberta en representació de Vinyes d’Olivardots SL
Sr. Carles Xuriguera en representació de Rerepaís SL
Marta Pairó en representació del celler Pere Guardiola SL

Tres dels membres de la junta són de nova incorporació. Es tracta de Marta Pairó, Carles Xuriguera i Carme Casacuberta que substitueixen Xavier Maset, Ingrid Teixidor i Martí Darnaculleta. 
 
Un cop constituïda, la nova Comissió Rectora ha elegit, per unanimitat, Xavier Albertí Oriol com a president del Consell Regulador pels propers 4 anys. Albertí, que és president de la denominació des del 2015, ha agraït la confiança que hi han dipositat en ell els vocals. També ha donat la benvinguda als nous membres i ha desitjat que entre tots plegats es pugui contribuir a seguir amb la dinàmica positiva encetada els últims anys a la denominació i ha apuntat alguns dels reptes que, al seu entendre, cal escometre en aquesta nova etapa, amb l’esperança que pugui ser la de la plena eclosió de la Denominació d’Origen. Finalment, Albertí ha insistit en procurar que la nova junta sigui ‘el màxim de participativa’ per assolir els objectius plantejats.  

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal