Els vins de la DO Empordà mariden el festival Festimams

12/12/2019

Els vins de la DO Empordà i els productes de Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona, seran presents als cinc sopars a l’Hotel Palau de Bellavista by URHhotels

La quarta edició del Festimams, el festival que fusiona humor, música i gastronomia, se celebrarà a la ciutat de Girona durant els cinc dissabtes del proper mes de febrer, entre l’1 i el 29. El certamen, que permet a artistes i humoristes interactuar amb el públic durant el sopar, comptarà aquest any amb els següents personatges actuals del panorama televisiu, esportiu, radiofònic i musical català: Joan Laporta, Albert Om, Joan Dausà, Marc Giró, Xuriguera, Sílvia Soler, Peyu, Jair Domínguez, Elisenda Carod, Pep Plaza, Agnès Busquets, Mireia Portas, Xavi Serrano i Cesc Casanovas. El Festimams, dirigit per Fel Faixedas i Raül Cuadras, potenciarà en aquesta edició l’apartat gastronòmic de proximitat amb Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona, i els vins de la DO Empordà. Els cinc espectacles se celebraran de nou a l’Hotel Palau de Bellavista by URHhotels i les entrades, al preu de 55 euros, ja es poden comprar al web www.festimams.com.

El Festimams se celebrarà per segon any consecutiu a Girona -l’any passat va comptar amb 1.500 espectadors en sis espectacles- després d’haver-se iniciat a Arbúcies i a Santa Coloma de Farners. Fel Faixedas, director artístic del Festimams, ha explicat avui en la presentació a la seu de la Diputació de Girona que «l’any passat vam quedar molts contents d’haver-lo fet a Girona; més que créixer en espectadors volem consolidar-nos des del punt de vista qualitatiu. Aquest any en l’àmbit artístic tornarem a comptar amb personatges de primera línia, però el que volem remarcar és que serà un autèntic festival gastronòmic». En l’àmbit artístic, Faixedas ha explicat que «intentem portar gent que tingui coses a dir i que el públic vulgui escoltar-los, crec que ho hem aconseguit».

Raül Cuadras, director gastronòmic del festival, ha afirmat que «estem treballant per fer un format gastronòmic més amè, divertit i participatiu, a l’alçada de l’espectacle. El salt en l’àmbit gastronòmic serà alt, volíem tenir un segell gironí molt clar. Hem aconseguit el suport de la Diputació de Girona i, per mitjà de Girona Excel·lent, comptarem amb productes com l’arròs de Pals, anxoves de l’Escala... i també amb la DO Empordà, ja que d’aquesta manera disposarem de la denominació de Girona per excel·lència».

Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona, ha explicat que el Festimams està desestacionalitzat, és perfecte perquè ve gent d’arreu que, possiblement, no vindria a Girona en aquesta època. És un festival que té prestigi i a on t’ho passes bé, cosa que ens convé molt amb l’època que estem». Per a Noguer, també és clau poder «sopar amb molts bons productes del segell Girona Excel·lent i amb vins de la DO Empordà, aquí tenim una riquesa de vins importants i també són excel·lents».

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal