
A partir del 18 d'abril, el Consell Regulador de la DO Empordà i els cellers empordanesos programaran cada dilluns a la tarda un tast a través d'Instagram dins la campanya #EmpordaEsCasa
El Consell Regulador de la DO Empordà i els cellers empordanesos posen en marxa una nova iniciativa durant el confinament per promocionar els vins empordanesos. El 18 d'abril s'inicien les sessions dels 'Tastos virtuosos' que se celebraran tots els dilluns a la tarda (19.00H) a través del canal d'instagram de la DO Empordà. El proper tast de vins tindrà lloc el 25 de maig amb la participació de l'Albert Raurich i la Tamae Imachi, dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots. Es tastaran els vins Clos de les Dòmines 2015 del Celler Espolla i Gerisena 2018 negre del Celler Gerisena. Els participants poden comprar i rebre a casa aquests vins a través de la botiga online de Wine Palace (cal fer les comandes abans de dimarts 19 de maig per assegurar que els vins arribin abans del dia del tast).
Aquesta nova proposta dóna continuïtat als 'Tastos confinats' de vins de la DO Empordà' que es van posar en marxa a l'inici del confinament. Al llarg d'un mes i mig la xef Carme Ruscalleda, els cuiners Pep Nogué i Miquel Aldana, o els someliers Gerard Geli o Audrey Doré han participat en aquestes sessions que s'han celebrat els dissabtes al migdia.
Els 'Tastos virtuosos' formen part de la nova campanya #EmpordaEsCasa que la DO Empordà anirà desenvolupant a mesura que avancin les fases del pla de desconfinament. Aquesta nova campanya inclourà accions per fomentar el consum de vins empordanesos, reactivar les visites a cellers així com la resta d'activitats vinculades a l’enoturisme. Durant la nova campanya es fomentarà especialment l’enogastronomia, convidant als ciutadans a omplir els restaurants per col·laborar en la recuperació d’un sector que és un gran aliat en la promoció i comercialització dels vins empordanesos.
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...