La DO Empordà posa en marxa els 'Tastos virtuosos'

08/05/2020

A partir del 18 d'abril, el Consell Regulador de la DO Empordà i els cellers empordanesos programaran cada dilluns a la tarda un tast a través d'Instagram dins la campanya #EmpordaEsCasa

El Consell Regulador de la DO Empordà i els cellers empordanesos posen en marxa una nova iniciativa durant el confinament per promocionar els vins empordanesos. El 18 d'abril s'inicien les sessions dels 'Tastos virtuosos' que se celebraran tots els dilluns a la tarda (19.00H) a través del canal d'instagram de la DO Empordà. El proper tast de vins tindrà lloc el 25 de maig amb la participació de l'Albert Raurich i la Tamae Imachi, dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots.  Es tastaran els vins Clos de les Dòmines 2015 del Celler Espolla i Gerisena 2018 negre del Celler Gerisena. Els participants poden comprar i rebre a casa aquests vins a través de la botiga online de Wine Palace (cal fer les comandes abans de dimarts 19 de maig per assegurar que els vins arribin abans del dia del tast). 

Aquesta nova proposta dóna continuïtat als 'Tastos confinats' de vins de la DO Empordà' que es van posar en marxa a l'inici del confinament. Al llarg d'un mes i mig la xef Carme Ruscalleda, els cuiners Pep NoguéMiquel Aldana, o els someliers Gerard Geli o Audrey Doré han participat en aquestes sessions que s'han celebrat els dissabtes al migdia. 

Els 'Tastos virtuosos' formen part de la nova campanya #EmpordaEsCasa que la DO Empordà anirà desenvolupant a mesura que avancin les fases del pla de desconfinament. Aquesta nova campanya inclourà accions per fomentar el consum de vins empordanesos, reactivar les visites a cellers així com la resta d'activitats vinculades a l’enoturisme. Durant la nova campanya es fomentarà especialment l’enogastronomia, convidant als ciutadans a omplir els restaurants per col·laborar en la recuperació d’un sector que és un gran aliat en la promoció i comercialització dels vins empordanesos. 

 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal