Arrels del Vi torna el 10 i 11 de juliol a Sant Martí d'Empúries amb 26 cellers de la DO Empordà

18/06/2021

Arrels del Vi celebra la seva XIII edició el 10 i 11 de juliol a Sant Martí d'Empúries, l'Escala, amb la participació de 26 cellers de la DO Empordà. L'equip d'Arrels del Vi ha treballat per mantenir totes les mesures de seguretat i aconseguir, alhora, que l'experiència Arrels del Vi sigui el més fidel possible a l'esperit de la fira: tast obert en copa Riedel demés de 100 referències de vi de la DO Empordà de gamma alta en un entorn excepcional, conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos i comprar a preu de celler els excel·lents vins de qualitat i amb personalitat pròpia de la DO Empordà, amb 5 euros de descompte en la compra de la primera ampolla.

La solució ha estat dividir la fira en dues sessions independents amb aforament limitat, complint la normativa vigent en matèria de seguretat. En definitiva, seran dues sessions d'Arrels del Vi molt exclusives, amb tota l'oferta dels 26 cellers participants, més espai a l'aire lliure i una experiència 100% Arrels del Vi, pensada per als veritables amants dels grans vins de la DO Empordà. L'horari de les dues jornades és d'11.30h a 15.30h i de 17.30h a 21.30h.  

Organitzada per Dominic Abernethy, defensor del vi empordanès, i per Tess Oriol i Carlos Krauel de TOCK Projects, Arrels del Vi s'ha consolidat com l'única fira professional de vins de la DO Empordà oberta al públic general amb dotze edicions a St. Martí d'Empúries i quatre a Barcelona i serà la primera fira de la DO Empordà que obrirà aquest 2021 en el seu format tradicional. La Fira suposa una oportunitat irrepetible per gaudir d'una experiència vitivinícola excepcional, en un entorn espectacular a l'aire lliure, sota els pins del Parc Creuet de St. Martí d'Empúries i vora el mar Mediterran

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal