La DO Empordà programa cinc tastos singulars durant la Mostra del Vi de l'Empordà de Figueres

22/06/2023

Les activitats tindran lloc a diversos espais de la ciutat, com les cavallerisses del Castell de Sant Ferran, la cripta de l'Auditori Caputxins o els jardins del Consell Comarcal

El Consell Regulador de la DO Empordà ha programat cinc tastos singulars durant la Mostra del Vi de l'Empordà de Figueres. Les activitats tindran lloc, del 28 de juny al 2 de juliol, a diversos espais de la ciutat, com les cavallerisses del Castell de Sant Ferran, la cripta de l'Auditori Caputxins o els jardins del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Els tastos seran temàtics i permetran degustar petites elaboracions amb el sommelier i creador de Tocat pel Vi Josep Miquel Guasch -28 de juny-; vins del Cap de Creus amb la sommelier Laura Masramon d'Empordà Personal Sommelier -29 de juny-; garnatxes o lledoners amb la sommelier i enòloga Marta Arenas -30 de juny-;  rosats de l'Empordà amb la sommelier Clara Antúnez de la Gastronòmica -1 de juliol-; i anyades històriques amb l'arqueòloga i sommelier Romina Ribera de Glops d'Història -2 de juliol-.

Les entrades pels tastos ja estan a la venda i es poden comprar en aquest enllaç a un preu de 10 euros per persona. Les places són molt limitades.  

El programa de tastos està organitzat pel Consell Regulador de la DO Empordà i l'Ajuntament de Figueres amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya,  el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i Wine Moderation. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal