La DO Empordà programa sis tastos singulars durant la Mostra del Vi de l'Empordà de Figueres

15/06/2024

La casa natal de Salvador Dalí i la botiga Vinalium s'afegeixen enguany a altres espais habituals com cavallerisses del Castell de Sant Ferran, la cripta de l'Auditori Caputxins o els jardins del Consell Comarcal.
 

El Consell Regulador de la DO Empordà ha programat sis tastos singulars durant la Mostra del Vi de l'Empordà de Figueres. Les activitats tindran lloc, del 26  al 30 de juny a diversos espais de la ciutat.  La casa natal de Salvador Dalí i la botiga Vinalium s'afegeixen enguany a altres espais habituals com les cavallerisses del Castell de Sant Ferran o la cripta de l'Auditori Caputxins.

La DO Empordà ha preparat un variat programa que inclou, entre altres propostes, un tast amb una personal selecció de vins empordanesos a càrrec de l'escriptora i periodista Empar Moliner; un maridatge de vins i flors a càrrec de la xef experta en flora comestible, Iolanda Bustos, i la sommelier i enòloga Marta Arenas; un tast de vins de vinyes singulars a càrrec de la sommelier Clara Antúnez o un altre de vins de 'Taps de finca' amb la també sommelier Laura Masramon. 

Les entrades pels tastos ja estan a la venda i es poden comprar en aquest enllaç a un preu de 12 euros per persona. Les places són molt limitades.  

El programa de tastos està organitzat pel Consell Regulador de la DO Empordà i l'Ajuntament de Figueres amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya,  el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i Wine Moderation. 

CONSULTA EL PROGRAMA DE TASTOS
VENDA D'ENTRADES

 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal