Jornada 'El patrimoni dels vins dolços de la DO Empordà'

10/03/2014
El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà ha organitzat la jornada 'El Patrimoni dels vins dolços de la DO Empordà' que té lloc el 10 de març a la Cooperativa Agríciola de Garriguella. La iniciativa té per objectiu aprofundir en el coneixement dels vins dolços empordaneos i generar un debat sobre les seves claus de futur. 

La jornada s'ha iniciat amb la benvinguda a càrrec del president del Consell Regulador de la DO Empordà, Josep Blanch. A continuació, han tingu lloc les dues conferències programades: 'Els vins dolços de la Mediterrània', a càrrec de l'escriptor i enòleg, Joan C. Martín, i 'Els trets distintius dels vins dolços empordanesos' a càrrec de l'escriptor i enòleg Eduard Puig Vayreda. 

El programa s'ha completat amb la taula rodona 'La garnatxa i els vins dolços, llegat o oportunitat', moderada pel president de la Comissió de Promoció del Consell Regulador, Xavier Albertí, i en la qual hi han participat el propietari i sommelier d'El Roser2, Rafel Sabadí; el director de màrqueting de Castell Peralada, Eugeni Llos; l'enòleg i propietari de Masia Serra, Jaume Serra; el director comercial de Ratafia Russet, Ton Torné,  i el president d'Slow Food Rosselló i organitzador de les Jornades Internacionals de la Garnatxa (2000-2005), Joan Lhéritier. 

Un tast de vins dolços de l'Empordà a càrrec del sommelier del Celler de Can Roca Josep Roca ha tancat la jornada. 


Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal