Agenda

Vívid, el mes de les experiències enoturístiques a l'Empordà

Data: del 01/04/2018 al 29/04/2018

Lloc: Alt i Baix Empordà

De l'1 al 29 d'abril se celebra la cinquena edició del Vívid, el mes de les experiències enoturístiques a la Ruta del Vi DO Empordà, amb més d'una quarantena d'activitats vinculades amb el vi i per a tots els públics. Una marxa popular entre vinyes, tasttos dalt de globus aerostàtics, teatre entre vinyes, enocaiac o activitats familiars, entre moltes altres, formen part de la programació d'aquest esdeveniment. 

Més informació: www.vividcostabrava.org

Sopar maridat amb el celler *la vinyeta i el restaurant Els Pescadors

Data: 20/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Els Pescadors (Llançà)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Els Pescadors i el celler *la vinyeta proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 38 01 25.

Sopar maridat amb el celler Vinyes d'Olivardots i el restaurant Els Tinars

Data: 20/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Els Tinars (Llagostera)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Els Tinars i el celler Vinyes d'Olivardots proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 83 06 26.

Sopar maridat amb el celler Arché Pagès i el restaurant La Cuina d'en Norat

Data: 27/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Cuina d'en Norat (Roses)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Cuina d'en Norat i el celler Arché Pagès proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 25 61 54.

Sopar maridat amb el celler Martí Fabra i el restaurant Vicus

Data: 27/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Vicus (Pals)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Vicus i el celler Martí Fabra proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 63 60 88.

Sopar maridat amb el celler Espelt i el restaurant Casamar

Data: 04/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Casamar (Llafranc)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Casamar i el celler Espelt proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 30 01 04

Sopar maridat amb el celler Pere Guardiola i el restaurant Aigua Blava

Data: 04/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Aigua Blava (Begur)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Aigua Blava i el celler Pere Guardiola proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 62 20 58

Sopar maridat amb el celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Antaviana

Data: 11/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Antaviana (Figueres)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Antaviana i el celler Vinyes dels Aspres proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 51 03 77

Sopar maridat amb Arché Pagès i el Restaurant Terramar

Data: 11/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Terramar (Llafranc)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Terramar i el celler Arché Pagès proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 30 02 00

Sopar maridat amb el celler Vinyes d'Olivardots i el restaurant Empòrium

Data: 18/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Empòrium (Castelló d'Empúries)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Empòrium i el celler Vinyes d'Olivardots proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 25 05 93

Sopar maridat amb el celler Mas Anglada i el restaurant La Calèndula

Data: 18/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Calèndula (Regencós)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Calèndula i el celler Mas Anglada proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 30 38 59

Sopar maridat amb el celler Masia Serra i el restaurant La Costa

Data: 25/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Costa (Pals)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Costa i el celler Masia Serra proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 66 77 40

Sopar maridat amb el celler Gelamà i el restaurant Sa Cova

Data: 25/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Sa Cova (Platja d'Aro)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Sa Cova i el celler Gelamà proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 82 57 70

Sopar maridat amb Cellers d'en Guilla i el restaurant Mas dels Arcs

Data: 01/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Mas dels Arcs (Palamós)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Mas dels Arcs i Cellers d'en Guilla proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 31 51 35

Sopar maridat amb el celler Gerisena i el restaurant Amiel & Molins

Data: 01/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Amiel & Molins (Pont de Molins)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Amiel & Molins i el celler Gerisena proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 52 93 58

Sopar maridat amb el celler La Vinyeta i el restaurant La Xicra

Data: 01/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Xicra (Palafrugell)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Xicra i el celler La Vinyeta proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 30 56 30

Sopar maridat amb el celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Aurum

Data: 08/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Aurum (Platja d'Aro)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Aurum i el celler Vinyes dels Aspres proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 82 84 29

Sopar maridat amb el celler Peralada i el restaurant Llevant

Data: 08/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Llevant (Llafranc)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Llevant i el celler Peralada proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 30 03 66

Sopar maridat amb el celler Hugas de Batlle i el restaurant Voramar

Data: 15/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Voramar (Portbou)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Voramar i el celler Hugas de Batlle proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 39 00 16

Sopar maridat amb el celler Mas Llunes i el restaurant Mas de Torrent

Data: 15/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Mas de Torrent (Torrent)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Mas de Torrent i el celler Mas Llunes proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 30 32 92

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR