Agenda

Sopar maridat amb el celler Hugas de Batlle i el resturant Es Portal

Data: 03/03/2017

Lloc: Pals

Sopar maridat amb els vins del celler Hugas de Batlle i els plats del restaurant Es Portal. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat del celler Roig Parals i el restaurant Empòrium

Data: 03/03/2017

Lloc: Castelló d'Empúries

Sopar maridat amb els vins del celler Roig Parals i els plats del restaurant Empòrium. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Mas Vida i el restaurant Antaviana

Data: 10/03/2017

Lloc: Figueres

Sopar maridat amb els vins del celler Mas Vida i els plats del restaurant Antaviana. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Masia Serra i el restaurant Roser 2

Data: 10/03/2017

Lloc: L'Escala

Sopar maridat amb els vins del celler Masia Serra i el restaurant Roser 2. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Vinyes d'Olivardots i el restaurant El Molí

Data: 17/03/2017

Lloc: Pont de Molins

Sopar maridat amb els vins del celler Vinyes d'Olivardots i els plats del restaurant El Molí. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Pujol Cargol i el restaurant Llevant

Data: 17/03/2017

Lloc: Llafranc

Sopar maridat amb els vins del celler Pujol Gargol i els plats del restaurant Llevant. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Visita a la Cooperativa Agrícola de Garriguella, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 18/03/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Cooperativa Agrícola de Garriguella

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 19/03/2017

Hora: 10.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visiten els búnquers de l’anomenada línia P.

www.masllunes.es

Sopar maridat amb el celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Sa Cova

Data: 24/03/2017

Lloc: Platja d'Aro

Sopar maridat amb els vins del celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Sa Cova. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Gelamà i el restaurant Bo-TiC

Data: 24/03/2017

Lloc: Corçà

Sopar maridat amb els vins del celler Gelamà i el restaurant Bo-TiC. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler La Vinyeta i el restaurant La Costa

Data: 31/03/2017

Lloc: Pals

Sopar maridat amb els vins del celler La Vinyeta i el restaurant La Costa. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Martín Faixó i el restaurant La Fornal dels Ferrers

Data: 31/03/2017

Lloc: Terrades

Sopar maridat amb els vins del celler Martín Faixó i els plats del restaurant La Fornal dels Ferrers.  La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà al celler Masetplana amb Laura Masramon

Data: 02/04/2017

Lloc: Celler Masetplana

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon.  El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita el celler Masetplana.

www.lauramasramon.com

Sopar maridat amb el celler Arché Pagès i el restaurant de l'Hotel Duran

Data: 07/04/2017

Lloc: Figueres

Sopar maridat amb els vins del celler Arché Pagès i els plats del restaurant de l'Hotel Duran. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Clos d'Agon i el restaurant La Plaça

Data: 07/04/2017

Lloc: Madremanya

Sopar maridat amb els vins del celler Clos d'Agon i els plats del restaurant La Plaça. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 08/04/2017

Hora: 10.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visita el camp d’aviació militar republicà de Garriguella: 

www.masllunes.es

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a Cellers d'en Guilla amb Laura Masramon

Data: 09/04/2017

Lloc: Cellers d'en Guilla

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon.  El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita  Cellers d'en Guilla.

www.lauramasramon.com

Sopar maridat amb Cellers d'en Guilla i el restaurant Amiel Molins

Data: 21/04/2017

Lloc: Pont de Molins

Sopar maridat amb els vins Cellers d'en Guilla i el restaurant Amiel Molins. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat del celler Martin Faixó i el restaurant La Calèndula

Data: 21/04/2017

Lloc: Regencós

Sopar maridat amb els vins del celler Martín Faixó i plats del restaurant La Calèndula. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Visita al celler Mas Eugeni, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 22/04/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Mas Eugeni (Calonge)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Sopar maridat amb els vins del celler Arché Pagès i el restaurant Els Tinars

Data: 28/04/2017

Lloc: Llagostera

Sopar maridat amb els vins del celler Arché Pagès i el restaurant Els Tinars. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Oliveda i el restaurant Aradi

Data: 28/04/2017

Lloc: Platja d'Aro

Sopar maridat amb els vins del celler Oliveda i els plats del restaurant Aradi. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà al celler Masia Serra amb Laura Masramon

Data: 30/04/2017

Lloc: Celler Masia Serra

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon.  El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita el celler Masia Serra.

www.lauramasramon.com

Sopar maridat amb el celler Roig Parals i el restaurant Aiguablava

Data: 05/05/2017

Lloc: Begur

Sopar maridat amb els vins del celler Roig Parals i els plats del restaurant Aiguablava. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Can Sais i el restaurant Voramar

Data: 05/05/2017

Lloc: Portbou

Sopar maridat amb els vins del celler Can Sais i el restaurant Voramar. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb Vinyes d'Olivardots i el restaurant Casamar

Data: 12/05/2017

Lloc: Llafranc

Sopar maridat amb els vins de Vinyes d'Olivardots i els plats del restaurant Casamar. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Mas Llunes i el restaurant Els Pescadors

Data: 12/05/2017

Lloc: Llançà

Sopar maridat amb els vins del celler Mas Llunes i plats del restaurant Els Pescadors. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Espelt i el restaurant Mas dels Arcs

Data: 19/05/2017

Lloc: Palamós

Sopar maridat amb els vins del celler Espelt i els plats del restaurant Mas dels Arcs. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Can Jeroni

Data: 19/05/2017

Lloc: Figueres

Sopar maridat amb els vins de Cellers d'en Guilla i els plats del restaurant Can Jeroni. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 20/05/2017

Hora: 18.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visiten els búnquers de l’anomenada línia P

www.masllunes.es

Visita al celler Oliveda, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 20/05/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Celler Oliveda (Capmany)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Sopar maridat amb el celler Peralada i el restaurant Terramar

Data: 26/05/2017

Lloc: Llafranc

Sopar maridat amb els vins del celler Peralada i els plats del restaurant Terramar. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat del celler Martí i Fabra i el restaurant Mas de Torrent

Data: 26/05/2017

Lloc: Torrent

Sopar maridat amb els vins del celler Martí Fabra i el restaurant Mas de Torrent. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Terra Remota i el restaurant La Xicra

Data: 02/06/2017

Lloc: Palafrugell

Sopar maridat amb els vins del celler Terra Remota i el restaurant La Xicra. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler La Vinyeta i el restaurant Reina de Port-Lligat

Data: 02/06/2017

Lloc: Mollet de Peralada

Sopar maridat amb els vins del celler La Vinyeta i els plats del restaurant Reina de Port-Lligat. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

 

Sopar maridat amb Cellers d'en Guilla i el restaurant Vicus

Data: 09/06/2017

Lloc: Pals

Sopar maridat amb els vins de Cellers d'en Guilla i els plats del restaurant Vicus. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Espolla i el restaurant Cuina d'en Norat

Data: 09/06/2017

Lloc: Roses

Sopar maridat amb els vins del celler Espolla i el restaurnat Cuina d'en Norat. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 10/06/2017

Hora: 18.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visita el camp d’aviació militar republicà de Garriguella.

www.masllunes.es

Visita al celler Vinyes dels Aspres, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 17/06/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Celler Vinyes dels Aspres (Cantallops)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitants d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 08/07/2017

Hora: 18.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visiten els búnquers de l’anomenada línia P.

www.masllunes.es

Visita al celler Terra Remota, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 15/07/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Terra Remota (Sant Climent Sescebes)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Visita a Cellers d'en Guilla, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 05/08/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Celles d'en Guilla (Rabós d'Empordà)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 12/08/2017

Hora: 18.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visita el camp d’aviació militar republicà de Garriguella: 

www.masllunes.es

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 23/09/2017

Hora: 18.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visiten els búnquers de l’anomenada línia P:

www.masllunes.es

Visita al celler Masia Serra, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 23/09/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Celler Masia Serra (Cantallops)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Visita al celler Mas Llunes, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 21/10/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Mas Llunes (Garriguella)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 12/11/2017

Hora: 10.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visiten els búnquers de l’anomenada línia P.

www.masllunes.es

 

Visita al celler Empordàlia, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 18/11/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Celler Empordàlia

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Visita a Bodegas Mas Vida, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 16/12/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Bodegas Mas Vida (Cistella)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Visita al celler Espelt, dins del programa 'Visitants d'Honor' de la DO Empordà

Data: 27/01/2018

Hora: 10.30H

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitants d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR