Agenda

Sopars maridats 2019

Data: del 08/02/2019 al 31/05/2019

Lloc: Diversos restaurants de l'Empordà

Preu: Diferents preus

Del 8 de febrer al 31 de maig, té lloc la campanya gastronòmica Sopars Maridats 2019. Gaudeix dels millors vins i la millor gastronomia de l’Empordà. Consulteu aqui tota la programació d’aquest esdeveniment enogastronòmic que impulsen els col·lectius Cuina de l’Empordanet, Cuina del Vent i el Consell Regulador de la DO Empordà.  

 

Vivid, el mes de l'enoturisme a la Costa Brava

Data: del 05/04/2019 al 28/04/2019

Lloc: Alt i Baix Empordà

Preu: Diversos preus

El VÍVID ofereix, durant el mes d’abril, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. En la seva sisena edició, l’esdeveniment proposa una cinquantena d’activitats enoturístiques que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com del centenar de socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Aquest abril viu el VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava.

Entrades a vvid.costabrava.org
 

Calendari

Historial

Click Me For A Modal