Agenda

Festival Festimans amb vins de la DO Empordà

Data: del 01/02/2020 al 29/02/2020

Hora: Diversos horaris

Lloc: Hotel Palau de Bellavista by URHhotels de Girona

Preu: 55€

La quarta edició del Festimams, el festival que fusiona humor, música i gastronomia, se celebrarà a la ciutat de Girona durant els cinc dissabtes del proper mes de febrer, entre l’1 i el 29. El certamen, que permet a artistes i humoristes interactuar amb el públic durant el sopar, comptarà aquest any amb els següents personatges actuals del panorama televisiu, esportiu, radiofònic i musical català: Joan Laporta, Albert Om, Joan Dausà, Marc Giró, Xuriguera, Sílvia Soler, Peyu, Jair Domínguez, Elisenda Carod, Pep Plaza, Agnès Busquets, Mireia Portas, Xavi Serrano i Cesc Casanovas.

El Festimams, dirigit per Fel Faixedas i Raül Cuadras, potenciarà en aquesta edició l’apartat gastronòmic de proximitat amb Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona, i els vins de la DO Empordà. Els cinc espectacles se celebraran de nou a l’Hotel Palau de Bellavista by URHhotels. Les entrades tenen un preu de 55 euros.

Més informació i venda d'entrades

Taller de poda a Empordàlia

Data: 02/02/2020

Hora: 10.00H

Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga)

Preu: 10€

El celler Empordàlia organitza aquest mes de febrer un taller de poda. Impartit per la viticultora Cheli Casanovas, els participants aprendran la tècnica de poda que posteriroment aplicaran a la vinya. En acabar el taller, els participants gaudiran d'un esmorzar al celler de Vilajuïga. Una activitat molt lúdica per a tota la família.

Més informació i inscripcions

 

Tast de vins de Capmany guiat per Carles Xuriguera

Data: 07/02/2020

Hora: 21.00h

Lloc: Nau central de la Cooperativa El Parral

Preu: 15€

L'Ajuntament de Capmany us proposa un tast de vins del municipi guiat pel comunicador i cellerer, Carles Xuriguera. Durant l'activitat es tastaran vuit vins elaborats per cellers d'aquesta localitat empordanesa. 

+ informació i compra d'entrades 

Taller de cupatge a Masia Serra

Data: 09/02/2020

Lloc: Masia Serra

El celler Masia Serra us proposa un taller de cupatge perquè elaboreu un vi únic i personal. Un cop acabat el taller, qui ho desitgi tindrà la possibilitat de gaudir d’un tast de vins del celler, maridats amb unes tapes d’embotits de proximitat, formatges artesans i xocolates. 

Per a més informació podeu enviar un mail a visit@masiaserra.com

Street Food a Llançà amb vins de la DO Empordà

Data: 15/02/2020

Hora: 19.00H a 23.30H

Lloc: Envalat de les Esplanes de Llançà

Preu: 12€ (3 tapes + beguda)

Llançà acull la cinquena edició de l'Street Food Winter que marida tapes dels restaurants del municipi amb vins de la DO Empordà. En aquesta ocasió hi participen els cellers AV Bodeguers, Masetplana, Mas Estela i Vinyes dels Aspres. La proposta, que té lloc a l'envalat de les Esplanes de Llançà, programa també actuacions musicals per amaneitzar la vetllada. 

Més informació i inscripcions

Calçotada al celler La Vinyeta

Data: 29/02/2020

Hora: 12.30H

Lloc: Celler La Vinyeta

Preu: 37'50€ (Adult) i 20€(Nens i nenes)

El celler La Vinyeta us proposa una calçotada entre vinyes que tindrà lloc el 23 de febrer. La jornada s'inicia amb una visita a la Vinyeta amb en Josep i la Marta. Els participants assistiran a la cremada de calçots amb els sarments de les vinyes del celler. I, posteriorment, gaudiran d'un bon dinar maridat amb els vins del celler. Una activitat pensada per gaudir en família!

Més informació i inscripcions
 

Calendari

Historial

Click Me For A Modal