Agenda

Vívid, el mes de l'enoturisme a l'Empordà

Data: del 30/03/2024 al 04/05/2024

Hora: Diversos horaris

Lloc: Diversos espais

Preu: Diversos preus

El VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, s'ha consolidat com un dels esdeveniments de referència del país al voltant del turisme del vi.

El festival ofereix una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. Són una seixantena d’activitats per a tots els públics que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com dels socis que integren el Club de la Ruta del Vi DO Empordà.

Consulta aquí totes les activitats.

Explosions de vi i xocolata al celler Mas Geli

Data: 04/05/2024

Hora: 18.00 h

Lloc: Celler Mas Geli (Pals)

Preu: 45€

El celler Mas Geli - Pals us proposa una veritable festa dels sentits amb l'activitat "Explosions de Xocolata i Vi", un maridatge exepcional de vins seleccionats i la millor xocolata artesana de Pastisseria Ferrer Olot. I tot al bell mig de la vinya 

Més informació i entrades 

Ioga & Wine al celler Mas Geli de Pals

Data: 12/05/2024

Hora: 10.30 h

Lloc: Celler Mas Geli (Pals)

Preu: 25€

Mas Geli, de Pals, programa l'experiència "Yoga & Wine", un recorregut per la vinya mentre s'explica les característiques del celler, seguida d'una sessió d' ioga entre vinyes amb tast de vins. 

Més informació i entrades

Visita històrica als búnquers de Garriguella amb el celler Mas Llunes

Data: 18/05/2024

Lloc: Celler Mas Llunes (Garriguella)

Preu: Adults : 18 € / De 12 a 17 anys: 8 € / De 0 a 11 anys: Gratuït

L’últim combat aeri de la Guerra Civil a Catalunya va succeir a Garriguella. En aquesta visita coneixereu aquesta història a través d’un recorregut per refugis i búnquers envoltats de vinyes i oliveres. Finalitzeu la proposta amb un tast de 5 vins i 3 olis d’oliva.

Més informació i entrades

Calendari

Historial

Click Me For A Modal