Agenda

Festa de la Verema DO Empordà a Palau-saverdera

Data: 26/08/2023

Hora: A partir de les 18.30 h

Lloc: Palau-savardera

Preu: Gratuït

Com és tradicional en aquesta època, el Consell Regulador de la denominació empordanesa organitza la tradicional ‘Festa de la Verema’. Enguany, Palau-Saverdera ha estat el municipi escollit per acollir aquesta festivitat que se celebrarà el 26 d'agost.

Els actes, que tindran lloc a la Font Mallola, s'iniciaran a les 18.30 h amb la 'Benvinguda a la Festa de la Verema' a càrrec de la companyia Teatralitzat. A continuació tindrà lloc el pregó de la festa a càrrec del filòleg i escriptor José Luis Bartolomé. Acabat el pregó, se celebrarà el moment més esperat de la festa amb la premsada del nou most, que comptarà amb la participació de nens i nenes del municipi i de la Jove Confraria de Vins i Caves de l'Empordà, amb i l'acompanyament de la companyia Teatralitzat.

Posteriorment, hi haurà els parlaments de la presidenta de la DO Empordà, Carme Casacuberta, i de l'alcalde de Palau-saverdera, Miquel Serra. L'activitat es tancarà amb un tast de vins del celler Mas Romeu amenitzat amb l'actuació musical de l'Aula de Música del municipi.

La festa de la verema està organitzada pel Consell Regulador de la DO Empordà, amb la col·laboració del celler Mas Romeu i l’Ajuntament de Palau-saverdera. 

Jornada de portes obertes al celler Mas Romeu

Data: 26/08/2023

Hora: 11.00 h

Lloc: Celler Mas Romeu

Preu: Gratuït amb reserva prèvia

El celler Mas Romeu programa una jornada de portes obertes a les seves instal·lacions dins dels actes de la Festa de la Verema de la DO Empordà.

Les places són limitades i cal inscriure's prèviament a info@cellermasromeu.cat. 

Verema en família al celler La Vinyeta

Data: 26/08/2023

Hora: 19.00 h

Lloc: La Vinyeta

Preu: 32,50 € (adults) / 22,50 € (menors de 18 anys) / 15,50 € (menors de 12 anys) / Gratuït (menors de

El celler La Vinyeta us proposa l’activitat Verema en família per viure la verema activament.  Els participants també colliran raïms i els trepitjaran en una activitat que finalitza amb un sopar de pa amb tomàquet amb embotits i formatges.

Reserves

Ruta de pedra seca a l'entorn de Palau-saverdera

Data: 27/08/2023

Hora: 10.30 h

Lloc: Palau-savardera

Preu: Gratuït amb reserva prèvia

Dins dels actes de la Festa de la Verema, l'Associació Excursionista Balcó de l'Empordà organitza una ruta per conèixer les construccions de pedra seca a l'entorn de Palau-saverdera.

Des del bosc de la Roa fins al bosc de Can Muní veureu impressionants suredes envoltades de construccions de pedra seca, tot passant per carrerades amb belles panoràmiques de la plana de l'Empordà. Coneixereu la història d'en Rafel Turó -Ritu- i el patrimoni inventariat per Àngel Roig, tot visitant diferents tipologies d'elements de pedra seca.

La proposta finalitzarà al celler Mas Romeu amb un tast de vins. 

Les places són limitades i cal inscriure's prèviament a aebalcoemporda@gmail.com.

Punt de sortida: davant de la piscina
Punt d'arribada: celler Mas Romeu.

Calendari

Historial

Click Me For A Modal