Agenda

Fira Tocs de Vi de l'Empordà a Girona

Data: del 03/06/2016 al 05/06/2016

Lloc: Girona

La quarta fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona se celebra a la plaça Independència de Girona del 3 al 5 de juny. Una tretzena de cellers de la DO Empordà i una quinzena de restauradors de la plaça de la Independència de Girona participen en aquesta quarta edició de la fira Tocs de Vi de l’Empordà, que proposa maridar els vins empordanesos amb les degustacions culinàries dels restaurants i bars de l’emblemàtica plaça. Durant aquestes dates, aquest espai del centre de Girona acollirà els estands que oferiran els seus vins i les seves tapes, de les 18 h a les 23.30 h -excepte el diumenge, en què es tancarà a les 23 h. El preu del tastos de vi és de sis euros i inclou la copa i cinc tiquets per degustar vi. El preu del tiquet de les tapes és també de 5 euros i inclou 4 degustacions. En aquest cas, les entrades no es vénen per Internet i es podran adquirir a la mateixa fira.

Els cellers de la DO Empordà oferiran una completa selecció de vins blancs, rosats, negres i dolços i, en la majoria de casos, també presentaran vins de les nova anyada. Per la seva banda, els restauradors de la plaça de la Independència proposen un assortiment cosmopolita de degustacions culinàries que inclouen tapes de cuina catalana, mediterrània o creativa, entre altres.

 

Sopar maridat amb Terra Remota i el Restaurant Calèndula

Data: 03/06/2016

Lloc: Regencós

Sopar maridat amb els vins del celler Terra Remota i els plats del Restaurant Calèndula. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.

Sopar maridat amb Mas Oller i el Restaurant Els Tinars

Data: 10/06/2016

Lloc: Llagostera

Sopar maridat amb els vins del celler Mas Oller i els plats del Restaurant Els Tinars. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.

Visita al celler Cooperatiu d'Espolla dins el programa 'Visitant d'Honor DO Empordà'

Data: 11/06/2016

Hora: 10.30H

Lloc: Celler Cooperatiu d'Espolla

Preu: 10 €

Visita al celler Cooperatiu d'Espolla dins del programa 'Visitant d'Honor DO Empordà', impulsat per La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà. 

El programa inclou visites a una vintena de cellers de la denominació. Les persones que facin una mínim de cinc visites del prorgrama rebran el diploma 'Visitant d'Honor DO Empordà' i un obsequi. Les persones que assoleixin a aquesta categoria gaudiran de descomptes en activitats organitzades pel Consell Regulador de la DO Empordà i pels cellers empordanesos; podran també participar en propostes singulars i úniques o tastos exclusius. Per certificar la visita als cellers, els participants han de segellar la butlleta que se'ls lliurarà amb la primera visita. 

Cal fer reserva prèvia al correu electrònic: lajoveconfraria@gmail.com. 
Preu per persona: 10 € (per als membres de la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà serà gratuït) 

'El suro, el millor amic del vi'. Jornada tècnica sobre el suro a Palafrugell

Data: 15/06/2016

Hora: 10.00 a 17.00h

Lloc: Museu del Suro de Palafrugell

Preu: Gratuït

'El suro, el millor aliat del vi'. Títol de la jornada tècnica que se celebra a Palafrugell sobre les qualitats dels taps de suro i el potencial del suro català. Organitzada per la DO Empordà, l'Institut Català del Suro, l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) i el Consorci Forestal de Catalunya. Inscripcions a info@doemporda.cat

Empordàlia et proposa ser enòleg per un dia

Data: 18/06/2016

Hora: 16.00H

Lloc: Celler Empordàlia

Preu: 15 euros

Vols ser enòleg per un dia? El Celler Empordàlia organitza l'activitat 'La màgia del vi', en la qual podràs elaborar el teu propi vi de criança escollint-ne el cupatge. Inscripcions a comunicacio@empordalia.com

Calendari

Historial

Click Me For A Modal