Agenda

Music&Wine a Llançà amb vins de la DO Empordà

Data: del 11/07/2018 al 16/08/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Llançà

Durant els mesos de juliol i agost, Llançà programa el cicle Music&Wine amb vins de la DO Empordà, tapes dels bars i restauarants del municipi i bona música. Cada diemcres a la plaça Major i cada dijous al Passeig Marítim a les 20.00h. 
Més informació

Vi de violí al celler Mas Oller

Data: 18/07/2018

Hora: 19.00H

Lloc: Celler Mas Oller

Preu: 25€

Alguna vegada has pensat si la música canvia la percepció del vi? O què influeix en els diferents sentits? De la mà de La Gastronòmica, presentem el Vi de Violí - una única oportunitat de descobrir els efectes de la música sobre els vins de Mas Oller. Un maridatge musical que no et deixarà indiferent!
Més informació

Nit de vins a Sant Pere de Rodes

Data: del 19/07/2018 al 30/08/2018

Hora: 20.15h

Lloc: Montestir de Sant Pere de Rodes

Preu: 20€

Aquest estiu no et perdis la visita 'Nit de vins a Sant Pere de Rodes'. Del 19 de juliol al 30 d'agost, tots els dijous a les 20.15h, coneix el passat vinícola del monestir mentre tastes vins de l'Empordà i productes locals. 
http://patrimoni.gencat.cat/ca/activitat/nit-de-vins-sant-pere-de-rodesMés informació

Concert de Manu Guix a Cellers d'en Guilla

Data: 20/07/2018

Hora: 20.30H

Lloc: Cellers d'en Gulla

Preu: 18€

Cellers d'en Guilla acull el concert de Manu Guix, dins del Festival Sons del Món. Manu Guix torna amb més força que mai després de més de 4 anys de silenci discogrà c amb Després de tot. Un recull de 13 cançons vitals i optimistes que es mouen entre el pop i el soul d'autor. Amb aquest nou disc, Manu Guix es consolida com un dels grans intèrprets i compositors del nostre país. A Sons del Món uns quants privilegiats el podrem gaudir acompanyat del seu piano en un format íntim i proper, mentre tastes els vins de Cellers d'en Guilla. 
Entrades a www.sonsdelmon.cat

 

 

 

Concert de Judit Neddermann a Vinyes dels Aspres

Data: 20/07/2018

Hora: 22.30h

Lloc: Celler Vinyes dels Aspres

Preu: 20€

El celler Vinyes dels Aspres acull el concert de Judit Neddermann, dins el Festival Sons del Món. El 2018 serà l'any de Neddermann. Després de demostrar amb centenars de concerts el seu talent innat dalt dels escenaris, la seva fusió de força i sensibilitat i una veu dolça que enganxa ha arribat el moment de presentar Nua. Neddermann actuarà amb tota la seva banda en un dels cellers més emblemàtics de la DO Empordà.
http://www.sonsdelmon.catEntrades a www.sonsdelmon.cat

 

Concert de Maria del Mar Bonet al celler Martín Faixó

Data: 21/07/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Celler Martín Faixó

Preu: 25€

El celler Martín Faixó, de Cadaqués, acull l'actuació de Maria del Mar Bonet, dins el Festival Sons del Món. L'espectale que es podrà veure mostrarà la Maria del Mar Bonet més cantautora. Amb una posada en escena on, acompanyada de Borja Penalbla, recuperarà els seus grans clàssics i les cançons que formen part de la seva etapa i discografia més reivindicativa.
Entrades a www.sonsdelmon.cat

Concert de Paula Valls al celler Espelt

Data: 21/07/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Celler Espelt

Preu: 18€

El celler Espelt acull l'actuació de Paula Valls, dins del Festival Sons del Món. Deliciosa, jove amb un talent que no se l'acaba, aquests només són algún dels adjectius que es desprenen després de veure el concert o escoltar a Paula Valls. I és que aquesta joveníssima cantant i compositora -a mig camí entre el jazz, el soul i la música negra en general- ho té tot per triomfar. La podreu escoltar al celler Espelt mentre tasteu vins del celler de Vilajuïga. 
Entrades a www.sonsdelmon.cat

Sopar i visita nocturna a La Vinyeta

Data: 21/07/2018

Hora: 20.00H

Lloc: La Vinyeta

Preu: 37,50€ (Adult) 25€(Menors de 12 anys) i Gratuït pels menors de 3 anys

La Vinyeta et proposa un sopar i una visita nocturna les nits d'estiu. El cant dels grills, la brisa de capvespre... us podreu relaxar gaudint de la posta de sol en un entorn privilegiat abans d’endinsar-vos en un sopar romàntic tranquil i agradable. Ja a plena nit descobrireu els secrets dels vins de La Vinyeta. Fareu un passeig entre les vinyes i una visita nocturna al celler, que es culminarà amb un tast de vins sota les estrelles. Una experiència relaxada i inoblidable.
Més informació

Cheese & Wine al celler Mas Oller

Data: 21/07/2018

Hora: 19.30H

Lloc: Celler Mas Oller

Preu: 45€

Taller-maridatge pensat per profunditzar en el món del vi i els formatges. Tindràs l'oportunitat de provar més de 10 formatges, un risotto i postres, tot elaborat amb producte local. El preu inclou una breu visita a les instal·lacions del celler. 
Més informació

Concert entre vinyes amb Joanjo Bosk i sopar maridat

Data: 21/07/2018

Hora: 20.30H

Lloc: Celler Masia Serra

El celler Masia Serra, de Cantallops, programa una nit de música que inclou un sopar maridat. L'atuació anirà a càrrec del cantautor Joanjo Bosk. 
Més informació

9è Tats de vins DO Empordà al cim del Puigmal

Data: 22/07/2018

Hora: 8.45H

Lloc: Cim del Puigmal

Preu: 5 o 8€

Diumenge 22 de juliol tindrà lloc el 9è Tast de vins DO Empordà al cim del Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada. Hi participaran cellers de la DO Empordà amb un objectiu comú: situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona.  Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. En cas de mal temps la pujada es realitzarà el 29 de juliol. 

Inscripcions
Cal que ompliu el formulari que hi trobareu i fer el corresponent pagament. El preu de l’activitat és de 8€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 5€.

Més informació

Concert de Núria Graham a La Vinyeta

Data: 28/07/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Celler La Vinyeta

Preu: 37,50€ (Adult) 19,50€(Menors de 12 anys) i Gratuït pels menors de 3 anys

Dins del festival Vinyasons, el celler La Vinyeta acull el concert de Núria Graham. Viu l'experiència de sopar al bell mig de les vinyes del celler i gaudeix d'un concert de Núria Graham entre ceps, raïms i el paisatge de l'Empordà. Una proposta per viure una vetllada d'estiu original a l'Empordà maridant el bon vi, la bona música i el bon menjar.
Més informació

Ioga entre les vinyes de La Vinyeta

Data: 28/07/2018

Hora: 19.00H

Lloc: Celler La Vinyeta

Preu: 15€ (Adult) 7€(Menors de 12 anys) i Gratuït per a menors de 3 anys

La Viyeta et proposa fer ioga en família entre vinyes i oliveres. Fareu una passejada relaxada per la vinya i en arribar a l'olivar, la Vanesa Ariza conudirà una sessió amena per a grans i petits per carregar piles. Cal portar màrfega, coixí i una vestimenta còmoda, preferentment tipus xandall.
Més informació

Calendari

Historial

Click Me For A Modal