Agenda

Taula Rodona 'El vi i la gastronomia'

Data: 05/10/2019

Hora: Matí

Lloc: Convent dels Caputxins (Figueres)

Dins del Congrés d'homenatge a la figura d'Eduard Puig Vayreda té lloc la taula rodona 'El vi i la gastronomia'.  El president de la DO Empordà, Xavier Albertí, modera aquesta taula en la què també hi participen el sommelier del Celler de Can Roca, Pitu Roca; el periodista i escriptor Xavier Febrés, i l'enòloga del celler Espelt Viticultors, Anna Espelt. 

Més informació 

Exposició Universal dels Millors Vins de Tramuntana (Jornada professional)

Data: 28/10/2019

Hora: A partir de les 16.30H

Lloc: Flowers by Bornay (Melcior de Palau, 36)

Preu: Gratuït (Jornada adreçada únicament a professionals de la restauració i l'hostaleria)

El pròxim 28 d’octubre, la Denominació d’Origen Empordà portarà els seus vins a Barcelona per presentar-los al públic professional de la restauració i l’hostaleria de Barcelona i rodalies així com a premsa especialitzada i prescriptors. Sota el nom Exposició Universal dels Millors Vins de Tramuntana, la jornada professional se celebrarà a l’espai Flowers by Bornay (Melcior de Palau, 36), a partir de les 16:30h i fins a les 21h.

Els assistents a la jornada professional podran tastar les propostes vinícoles dels 25 cellers que participaran de l’acte, i maridar- los amb propostes típiques de la gastronomia empordanesa de la mà dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent.

La tarda es completarà amb una sèrie d’activitats paral·leles entre les quals hi haurà un tast per conèixer Els Fills Bastards de l’Empordà i un tast maridatge amb patates braves de la mà de la persona que més patates braves ha tastat al país i responsable de @bravasbarcelona, a més de propostes culturals que van des d’una instal·lació artística on tecnologia i vi es donen la mà, fins a les propostes musicals de la Lola Van, un truck amb cabina de dj.

Amb aquesta jornada, la DO Empordà busca continuar enfortint la seva relació amb la restauració i reforçar uns lligams que resulten imprescindibles per aconseguir presència a una plaça tan important al mercat català com és Barcelona.

Calendari

Historial

Click Me For A Modal