Agenda

Vins i música a Terra Remota

Data: 01/07/2020

Hora: 19.00H

Lloc: Celler Terra Remota

Preu: Gratuït

Terra Remota inicia el cicle 'Vins i música' que inclou l'actuació del saxofonista Tobias Stein,  tast de vins i d'embotits. L'activitat, que es repertirà cada dimecres, és gratuïta però és imprescindible reservar a enoturismo@terraremota.com o al 972 193 727.

Tarda de vins i música a la fresca a Vinyes d'Olivardots

Data: 04/07/2020

Hora: 18.00h

Lloc: Celler Vinyes d'Olivardots

Preu: 5€ (Inclou visita i reserva d'espai)

El celler Vinyes d'Olivardots obre la seva terrasa per oferir-vos una copa de vi, tastets gastronòmics i la música en directe de Cotton's Roses, En aquesta ocasió amb 'Greatest Hits del Pop Rock' (Santana, Eric Clapton, Beatles, Elton John...).
 

+ informació i reserves

Passejant entre vinyes ecològiques. Tast de salut entre parcs naturals

Data: 04/07/2020

Hora: 10.30H

Lloc: Celler Espelt

Preu: 29€

El Celler Espelt i Naturalwalks us proposen una activitat per sentir l’aire de l’Empordà i les herbes aromàtiques del nord. Amb un ull al Cap de Creus i l’altre als Aiguamolls de l’Empordà, els participants aprendreu com el paisatge entre les nostres vinyes plenes d’història, es transforma en olors i sabors de flors, herbes que trobem en els seus vins. Un passeig que acaba amb una tast del vins de la terra. 

Aquesta activitat forma part d'un cicle de passejades per diferents cellers de la DO Empordà organitzats per NatureWalks i els cellers de La Vinyeta, Hugas Batlle i Espelt Viticultors i amb el suport de Ruta del vi de l'Empordà, i la DOEmpordà. 

+ informació i entrades

Ioga entre les vinyes de Mas Vida

Data: 04/07/2020

Hora: 9.30H

Lloc: Celler Mas Vida

Preu: 35€

El celler Mas Vida us proposa una jornada per relaxar-vos amb un taller de ioga i de massatges en parella a càrrec de SiB - Centre de fisioteràpia, una passejada entre vinyes i un tast de vins i olis. 

Vins i música a Terra Remota amb Lua i Bruni

Data: 08/07/2020

Hora: 19.00h

Lloc: Celler Terra Remota

Preu: Gratuït

Nova sessió del cicle 'Vins i música' de Terra Remota amb l'actuació de Lua i Bruni,  tast de vins i d'embotits. L'activitat, que es reperteix cada dimecres, és gratuïta però és imprescindible reservar a enoturismo@terraremota.com o al 972 193 727.

Brugarol Experience Tour

Data: 12/07/2020

Hora: 9.00H

Lloc: Celler Brugarol

Preu: 65€ (tour amb E-Bike) / 35€ (tour amb furgoneta)

Brugarol posa en marxa una nova proposta: Brugarol Experience Tour. Una ruta guiada en #ebikes de muntanya o furgoneta pels indrets més representatius de Brugarol: Mas del Vent, Mas Salvà, Celler Brugarol, Castell de Vila Romà, Finca Bell-lloc i Hostal la Fosca. Una ruta de 18 kms per pistes forestals per descobrir l'essència de Brugarol, el patrimoni arquitectònic, les vinyes, el celler i les Gavarres. Una bona dosi d’adrenalina per gaudir de diferents tastos de vins i productes Brugarol.

Reserves 972 60 10 71 / lafosca@brugarol.com

Vins & Búnquers a la Cooperativa de Garriguella

Data: 12/07/2020

Hora: 10.00H

Lloc: Cooperativa de Garriguella

Preu: Adult: 12 € / Infantil: 5 € (7 anys a 14 anys) / Gratuït fins als 6 anys.

La Cooperativa de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli Anticó autora del llibre “Recórrer la Garriguella Fortificada. Desxifrant els búnquers: arquitectura i paisatge” s’uneixen per descobrir el patrimoni dels búnquers de la post-guerra en el paisatge vitivinícola que els envolta.

La visita guiada farà descobrir als particpants la història dels búnquers i la seva arquitectura, dissenyada segons l’arma que estava previst utilitzar-hi i camuflada d’acord amb el paisatge de vinyes que l’envolta. L’experiència finalitzarà amb un tast dels vins elaborats a les vinyes visitades.

Més informació i reserves

 

Clandestins: nova Nit de Vins a Sant Pere de Rodes

Data: 16/07/2020

Hora: 20.00H

Lloc: Montestir de Sant Pere de Rodes

Preu: 15€

L’any 1798 els monjos van abandonar el monestir i durant dos segles el lloc va ser poblat per caçadors de tresors, furtius i contrabandistes. Aquesta nova visita ens descobrirà el passat clandestí de Sant Pere de Rodes i el Cap de Creus, tot acompanyant-ho amb tastos de vins que ens parlen d’aquesta terra decontrabandistes i furtius.

Més informació i reserves

Tarda de vins i música a la fresca a Vinyes d'Olivardots

Data: 18/07/2020

Hora: 18.00H

Lloc: Celler Vinyes d'Olivardots

Preu: 5€ (Inclou visita i reserva d'espai)

El celler Vinyes d'Olivardots obre la seva terrasa per oferir-vos una copa de vi, tastets gastronòmics i la música en directe de Cotton's Roses, En aquesta ocasió amb 'Clàssics del Jazz'.
 

+ informació i reserves

Un brindis pels nuvis: nit de vins a Vilabertran

Data: 21/07/2020

Hora: 20.00H

Lloc: Canònica de Santa Maria de Vilabertran

Preu: 15€

L’any 1295 Vilabertran va viure un casament reial que va capgirar la canònica, el poble i la comarca sencera durant 8 dies i 8 nits.

Aquesta visita amb tast de vins DO Empordà ens submergirà en aquelles noces, ens descobrirà com eren els banquets i la festa medieval tot recorrent la Canònica al capvespre i tastant vins que bé podrien haver estat testimonis d’aquella gran festa.

Més informació i reserves

Ruta en bicicleta elèctrica pels racons vitivinícoles de Garriguella

Data: 22/07/2020

Hora: 08.45H

Lloc: Celler Mas Llunes (Garriguella)

Preu: 60€

El Celler Mas Llunes us proposa descobrir els racons vitivinícoles de Garriguella en una ruta guiada amb bicicleta elèctrica. És una sortida de 2 hores per l’entorn natural del poble amb Emporda Lovers. Després de la pedalada, els participants es desplaçaran fins al celler on degustaran els seus vins.

L’ EXPERIÈNCIA INCLOU:
- Guia expert i coneixedor del territori.
- Bicicleta Elèctrica de Muntanya de gamma alta.
- Casc i ronyonera porta bidó d’aigua.
- Visita al celler i tast de 5 vins i 3 olis de la mà del professionals de Mas Llunes.
- Bidó per aigua EmpodàLovers de regal.
- Assegurança de responsabilitat civil i accidents.

PREU: 60 EUR (Preu per persona. Places limitades. En cas de no arribar a un mínim de participants per poder realitzar l’activitat, es retornarà l’import de la reserva)
 

Més informació i compra d’entrades

Visita a les vinyes de Mas d'en Coll i tast de vins del celler Espelt

Data: 23/07/2020

Hora: 18.30H

Lloc: Mas d'en Coll

Preu: 8€

Visita de les vinyes del Mas d'en Coll, de la mà de guies experts que ens permetran conèixer la seva interessant història i la feina dels viticultors. Amb tast de vins del celler Espelt.
 

Per a més informació i/o inscripcions a l'Oficina de Turisme, al 972 25 73 31 o bé a turisme@roses.cat 

Visita i tast de vins al capvespre al celler Mas Llunes

Data: 23/07/2020

Hora: 19.00H

Lloc: Celler Mas Llunes (Garriguella)

Preu: 12,50€

Mas Llunes organitza una visita per conèixer la història vinícola de l'Empordà passejant per les seves vinyes i el seu celler. La proposta es tancarà amb un tast de vins a l'aire lliure al capvespre, durant la caiguda del sol. 
 

Més ifnormació i reserves a info@masllunes.es o al telèfon 972 552 684

 

Tast de vins de Mas Vida amb la música de Nus

Data: 23/07/2020

Hora: 19.00H

Lloc: Celler Mas Vida

Preu: Tast 5€ / Concert amb guixeta inversa

El celler Mas Vida organitza aquest estiu tardes musicals a la fresca entre les seves vinyes. En aquest cas gaudireu dels vins del celler i de la música de la formació Nus. 

+ informació i reserves

Clandestins: nova Nit de Vins a Sant Pere de Rodes

Data: 23/07/2020

Hora: 20.00h

Lloc: Monestir de Sant Pere de Rodes

Preu: 15€

L’any 1798 els monjos de Sant Pere de Rodes van abandonar el monestir i durant dos segles el lloc va ser poblat per caçadors de tresors, furtius i contrabandistes.

Aquesta nova visita ens descobrirà el passat clandestí de Sant Pere de Rodes i el Cap de Creus, tot acompanyant-ho amb tastos de vins que ens parlen d’aquesta terra de contrabandistes i furtius.

L'activitat es maridarà amb vins del cellers Martín Faixó, Espelt i Mas Estela. 
 

Més informació i reserves

Concert de Marina Freixas i sopar a La Vinyeta

Data: 25/07/2020

Hora: 20.00H

Lloc: Celler La Vinyeta

Preu: 35.00€ (Adults) / 17.50€ (Menors de 12 anys)

Viu l'experiència de sopar al bell mig de les vinyes del celler La Vinyeta i gaudeix d'un concert amb l'artista Marina Freixes entre ceps, raïms i el paisatge de l'Empordà. Una proposta per viure una vetllada d'estiu original a l'Empordà maridant el bon vi, la bona música i el bon menjar. La vetllada es tancarà amb un passeig per la vinya il·luminada.


Marina Freixas
És una jove cantautora que escriu i compon les seves pròpies cançons en català, castellà i anglès. S'ha format de ben petita amb dansa, teatre musical i piano.Es defineix musicalment dins un estil de pop-rock intimista. En els seus concerts ens ofereix un bon repertori musical de les seves pròpies cançons amb la combinació de varies versions conegudes. A la tardor de 2019 va fer el llançament del seu 1r single SEGUIR, un homenatge a la música i a seguir lluitant pel seu somni que és cantar.


+ informació i reserves

Tardes de vins i música a la fresca a Vinyes d'Olivardots

Data: 25/07/2020

Hora: 18.00H

Lloc: Celler Vinyes d'Olivardots

Preu: 5€ (Inclou visita i reserva d'espai)

El celler Vinyes d'Olivardots obre la seva terrasa per oferir-vos una copa de vi, tastets gastronòmics i la música en directe de Cotton's Roses, En aquesta ocasió amb 'Cançons de les Dives' (Gloria Gaynor, Aretha Franklin, Tina Tuner...).
 

Més informació i reserves

Sopar Maridat 100% Empordà al celler Mas Oller

Data: 25/07/2020

Hora: 21.00h

Lloc: Mas Oller

Preu: 60€

Mas Oller us proposa un 'Sopar Maridat 100%' amb els vins del celler i el servei gourmet Ro2Vi del prestigiós restaurant de Begur TOC A LA MAR. Els comensals gaudiran d'un menú degustació maridat amb cinc vins del celler.

- Brandada de bacallà.
- Croquetes de Gamba de Palamós.
- Cigronets de l'Anoia, tripa de bacallà i botifarra negra.
- Calamar de potera farcit a la catalana,amb carn picada de porc i vedella, panses i pinyons.
- Cua de vadella al vi negre de l'Empordà.
- Tiramisú de ratafia i nous


Reserves: joseproig@ro2vi.com / 649239582 / 626356181

Bibendum: maridatges d’història i vi els capvespres d’Empúries

Data: 25/07/2020

Hora: 19.30H

Lloc: MAC Empúries

Preu: 20€ (menors de 5 anys gratuït). Inclou l’entrada al jaciment.

Aquest estiu el MAC-Empúries us proposa un viatge al capvespre amb sabor antic, als temps que els grecs i els romans, grans amants del vi, el van beure entre les seves parets. Sota la conducció d’una guia experta, els visitants veuran esquitxada la ruta amb picades d’ullet al passat i el tasts de tres vins de la DO Empordà, entre àmfores i olors de varietats ancestrals.

Un maridatge molt especial per gaudir d’Empúries i del vi durant les nits d’estiu, amb el mirall d’unes cultures que el van convertir en la sang del mediterrani.

L’activitat inclou:

• Itinerari guiat de la mà de Romina Ribera de Glops d’Història, arqueòloga i sommelier especialista en història del vi.
• Escenes dinamitzades al llarg del recorregut de la mà de Jaume Prat i Sther Espigulé d’Empordà Caterva, servei educatiu i guies d’Empúries, especialistes en recreació històrica i visites dinamitzades .
• Tast de 3 vins DO Empordà (Mas Llunes, Vinyes d’Olivardots i Espelt Viticultors)
• La posta de sol i el jaciment tancat per a vosaltres

Reserves al  telèfon 972 77 59 76 ( horari de 10h a 20h) o al correu  reservesempuries@gencat.cat

Un brindis pels nuvis: nit de vins a Vilabertran

Data: 28/07/2020

Hora: 20.00H

Lloc: Canònica de Santa Maria de Vilabertran

Preu: 15€

L’any 1295 Vilabertran va viure un casament reial que va capgirar la canònica, el poble i la comarca sencera durant 8 dies i 8 nits.

Aquesta visita amb tast de vins DO Empordà ens submergirà en aquelles noces, ens descobrirà com eren els banquets i la festa medieval tot recorrent la Canònica al capvespre i tastant vins que bé podrien haver estat testimonis d’aquella gran festa.

Més informació i reserves

Visita a les vinyes de Mas Marés i tast de vins del celler Espelt

Data: 30/07/2020

Hora: 10.00h

Lloc: Mas Marés

Preu: 8€

Visita matinal a les vinyes de Mas Marés, al Parc Natural del Cap de Creus, acompanyats d'experts viticultors que ens faran conèixer i valorar els vins de l'Empordà i el seu paisatge. Amb tast de vins del celler Espelt. 
 

Per a més informació i/o inscripcions a l'Oficina de Turisme, al 972 25 73 31 o bé a turisme@roses.cat 

Visita i tast de vins al capvespre al celler Mas Llunes

Data: 30/07/2020

Hora: 19.00H

Lloc: Celler Mas Llunes (Garriguella)

Preu: 12,50€

Mas Llunes organitza una visita per conèixer la història vinícola de l'Empordà passejant per les seves vinyes i el seu celler. La proposta es tancarà amb un tast de vins a l'aire lliure al capvespre, durant la caiguda del sol. 
 

Més ifnormació i reserves a info@masllunes.es o al telèfon 972 552 684

 

Clandestins: nova Nit de Vins a Sant Pere de Rodes

Data: 30/07/2020

Hora: 20.00H

Lloc: Monestir de Sant Pere de Rodes

Preu: 15€

L’any 1798 els monjos de Sant Pere de Rodes van abandonar el monestir i durant dos segles el lloc va ser poblat per caçadors de tresors, furtius i contrabandistes.

Aquesta nova visita ens descobrirà el passat clandestí de Sant Pere de Rodes i el Cap de Creus, tot acompanyant-ho amb tastos de vins que ens parlen d’aquesta terra de contrabandistes i furtius.

L'activitat es maridarà amb vins del cellers Martín Faixó, Espelt i Mas Estela. 
 

Més informació i reserves

Tast de vins de Mas Vida amb la música de Lefinde

Data: 30/07/2020

Hora: 19.00H

Lloc: Celler Mas Vida

Preu: Tast 5€ / Concert amb guixeta inversa

El celler Mas Vida organitza aquest estiu tardes musicals a la fresca entre les seves vinyes. En aquest cas gaudireu dels vins del celler i de la música de Lefinde.

+ informació i reserves

Calendari

Historial

Click Me For A Modal