Agenda

Sopars maridats 2019

Data: del 08/02/2019 al 31/05/2019

Lloc: Diversos restaurants de l'Empordà

Preu: Diferents preus

Del 8 de febrer al 31 de maig, té lloc la campanya gastronòmica Sopars Maridats 2019. Gaudeix dels millors vins i la millor gastronomia de l’Empordà. Consulteu aqui tota la programació d’aquest esdeveniment enogastronòmic que impulsen els col·lectius Cuina de l’Empordanet, Cuina del Vent i el Consell Regulador de la DO Empordà.  

 

Tast 'Carinyenes de l'Empordà: un tresor per descobrir', Barcelona

Data: 11/03/2019

Hora: 11.30H

Lloc: WIne Palace de Sant Antoni a Barcelona

La carinyena és una de les varietats més autòctones de la DO Empordà i a la vegada una de les més desconegudes. Alguns cellers amb gran visió de territori ja fa molts anys que van creure amb tot el que podia aportar aquesta varietat i dia a dia ho estan demostrant.

De la mà de la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, Wine Palace ens obre les portes en un tast només per a professionals del sector.
Els participants aprendran les característiques més importants d'aquesta varietat que la fa única al món i coneixeran la seva perfecta adaptació al territori.

Els vins que es tastaran seran:
Microvins Carinyena Blanca del celler La Vinyeta
Carinyena Blanca de vinyes velles del celler Mas Llunes
La Garriga del celer Perelada
Vd’O Carinyena negra sorra del celler Vinyes d'Olivardots
Masia Carreras negre del celler Martí i Fabra 

Cal reservar enviant mail a pgolferichs@vilateral.cat o mclotet@vilateral.cat

Tast 'Les garnatxes a l'Empordà: una varietat en plural', a Barcelona

Data: 13/03/2019

Hora: 19.00H

Lloc: Wine Palace de Sant Antoni a Barcelona

Preu: 15€

Wine Palace i Bdelemporda s'uneixen per descobrir l'essència més pura de la DO Empordà. De la ma de la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, els participnats descobriran la garnatxa com la varietat plural que és. Lledoner roig, blanc o negre, us demostraran la versatilitat d'aquest raïm capaç de conquistar els paladars més exigents.

Reserves al 93 539 40 02

 

Tast 'Les garnatxes a l'Empordà: una varietat en plural', a Barcelona

Data: 20/03/2019

Hora: 19.00H

Lloc: Wine Palace Sarrià de Barcelona

Preu: 15€

Wine Palace i Bdelemporda s'uneixen per descobrir l'essència més pura de la DO Empordà. De la ma de la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, els participnats descobriran la garnatxa com la varietat plural que és. Lledoner roig, blanc o negre, us demostraran la versatilitat d'aquest raïm capaç de conquistar els paladars més exigents.

Reserves al 93 419 28 76

Tast 'Les garnatxes de l'Emporda: una varietat en plural', a Granollers

Data: 28/03/2019

Hora: 19.00H

Lloc: Wine Palace, Granollers

Preu: 15€

Wine Palace i Bdelemporda s'uneixen per descobrir l'essència més pura de la DO Empordà. De la ma de la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, els participnats descobriran la garnatxa com la varietat plural que és. Lledoner roig, blanc o negre, us demostraran la versatilitat d'aquest raïm capaç de conquistar els paladars més exigents.

Reserves a  93 879 12 54

Concert maridat de Monstre amb vins de Vinyes dels Aspres

Data: 30/03/2019

Hora: 21.30H

Lloc: Alfolí de la Sal (L'Escala)

Preu: 22€

Dins el Festival Portalblau d’hivern es programa el concert de Monstre que es maridarà amb vins de Vinyes dels Aspres. La Gastronòmica, empresa especialitzada en activitats enogastronòmiques, serà l’encarregada d’escollir els vins del celler de Cantallops que es maridaran amb l’actuació del duet de Bages. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR
Click Me For A Modal