Agenda

'Sopars Maridats' amb el restaurant Casamar i els vins de Cellers d'en Guilla

Data: 04/04/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant Casamar (Llafranc)

Sopar Maridat del restaurant Casamar, de Llafranc, i els vins de Cellers d'en Guilla, de Rabós d'Empordà. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 300 104. 


Taller de xocolata, mones i vins de postres del Celler La Vinyeta

Data: 05/04/2014

Hora: 18.00H

Lloc: Celler *lavinyeta

El celler *lavinyeta us proposa el dia 5 d'abril un taller participatiu de xocolata i mones de pasqua amb tast de garnatxes. 

+informació i reserves: 647 748 809 i celler@lavinyeta. Cal reserva prèvia (aforament limitat).El preu és de 18 euros pels adults i de 12 euros pels nens. 
La proposta forma part del Vïvid, el festival del vi de l'Empordà.

Enocaic amb els vins d'Empordàlia

Data: 05/04/2014

Hora: 10.00H a 14.00H

Lloc: Llançà

El celler Empordàlia, SK Kayak i l'Ajuntament de Llançà us proposen una ruta guiada en caiac fins a la Platja de Canyelles de Cap de Ras, on es degustaran vins d'Empordàlia. Tornada a Llançà tot seguint el litoral per gaudir de la Costa Brava i de les vinyes des del mar. 

+ informació i reserves:www.kayakcostabrava.com. Cal reserva prèvia (aforament limitat). El preu és de 25 euros.
La proposta forma part del Vïvid, el festival del vi de l'Empordà.

Tast de vins de la DO Empordà al Cap de Creus

Data: 05/04/2014

Hora: 11.00H a 12.00H

Lloc: Restaurant Cap de Creus (Cadaqués)

La DO Empordà us proposa un tast dels vins de la denominació en un dels espais més bonics de l'Empordà: el Cap de Creus. El restaurant Cap de Creus, al costat del far, acull el dia 5 d'abril un tast guiat de vins a càrrec del sommelier Joan Benejam. 

+ informació i reserves: 972 507 513 i info@doemporda.cat. Cal reserva prèvia (aforament limitat). Gratuït. 
La proposta forma part de les activitats del Vïvid, el festival de vi de l'Empordà.

Jornada de portes obertes al celler Martín Faixó

Data: 05/04/2014

Hora: Tot el dia

Lloc: Celler Martín Faixò

El celler Martín Faixó celebra el dissabte 5 d'abril jornada de portes obertes. Al matí, visita al celler i tast dels seus vins. En acabar, se servirà el dinar i es finalitzarà la jornada amb una cursa de botes i d'altres activitats. El preu és de 5 euros els adults. Cal reserva prèvia (aforament limitat).

+info i reserves: 682 107 142 tastos@cellermartinfaixo.com
L'activitat forma part del Vívid, el festival del vi de l'Empordà.

Visita teatralitzada a la Cooperativa de Garriguella

Data: 06/04/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Cooperativa de Garriguella

La Cooperativa de Garriguella i l'empresa Terramar us proposen una activitat enoturística diferent: una visita teatralitzada anomenada “L’Agustí, en Valentí i els secrets del bon vi”. Consisteix en una visita molt amena i entretinguda en la qual hi ha dos actors que interactuen, l’Agustí (enòleg de prestigi, qualificat en les millors universitats d’arreu del món) i en Valentí (viticultor soci de la Cooperativa) expliquen tot el procés d’elaboració del vi (recol·lecció, elaboració, emmagatzematge, embotellament). L'activitat finalitza amb un tast de vins que trencaran tòpics. Una visita adequada per a tot tipus de públic perquè grans i petits gaudeixin del món del vi i de la singularitat de la Cooperativa. El preu de la visita és de 10 €/adult, grup mínim 10 adults, menors de 6 anys gratuït, de 7 a 17 anys 5 €. Informació i reserves al 972 53 00 02. 

'Sopars Maridats' amb el restaurant Aradi i els vins del celler Arché Pagès

Data: 11/04/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant Aradi (Platja d'Aro)

Sopar Maridat del restaurant Aradi, de Platja d'Aro, i els vins dels celler Arché Pagès, de Capmany.  La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 817 376. 



Vine a escoltar el vi amb Espelt Viticultors

Data: 11/04/2014

Hora: 20.00H

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

El celler Espelt us proposa el dia 11 d'abril una activitat que relaciona vi i literatura. Els assistents podran descobrir la relació entre literatura i vi de la mà de l'enòloga Anna Espelt i l'actriu-narradora Gina Martí. 

+ informació i reserves: 972 531 727 i info@espelviticultors.com. Cal reserva prèvia (aforament limitat). El preu és de 10 euros.
La proposta forma part del Vívid, el festival de vi de l'Empordà. 

Visita al Castell de Peralada

Data: 12/04/2014

Hora: 10.30H a 12.00H

Lloc: Castell de Peralada

Visita a Finca Malaveïna, sala de botes, jardins del castell de Peralada i degustació d'un vi i d'un cava. La proposta forma part del Festival Vívid, el festival del vi de l'Empordà.

Informació i reserves: 972 538 011¡ visitas@castilloperelada.com Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Tast de vins de la DO Empordà al Monestir de Sant Pere de Rodes

Data: 12/04/2014

Hora: 12.00H a 13.00H

Lloc: Sant Pere de Rodes

La DO Empordà us proposa el dia 12 d'abril un tast dels vins de la denominació a Sant Pere de Rodes, un dels conjunts monumentals més extraordinaris de l'Empordà i del país.  tast guiat de vins a càrrec del sommelier Joan Benejam. 

+ informació i reserves: 972 507 513 i info@doemporda.cat. Cal reserva prèvia (aforament limitat). El preu és de 4.5 euros. 
La proposta forma part de les activitats del Vïvid, el festival de vi de l'Empordà.

Tapes i vins entre vinyes a La Vinyeta

Data: 13/04/2014

Hora: 12.00H a 14.00H

Lloc: La Vinyeta

Cuina en directe amb l'equip d'I Cook It. Degustació de tapes i copes dels vins del Celler La Vinyeta envoltats de vinyes. La proposta forma part del Festival Vívid, el festival del vi de l'Empordà. 

Informació i reserves: 647 748 809 celler@lavinyeta.es
Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Enopelegrí

Data: 13/04/2014

Hora: 9.30H a 13.00H

Lloc: Sant Pere de Rodes / Vilajuïga

Visita a St. Pere de Rodes. Senderisme pel camí de St. Jaume fins als Cellers Empordàlia i visita del celler. La proposta forma part del Festival Vívid, el festival del vi de l'Empordà. 

Informació i reserves: 972 530 140 asala@empordalia.com
Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Conferència magistral de Josep Roca

Data: 14/04/2014

Hora: 19.00H

Lloc: Museu Dalí

Conferència magistral a càrrec de Josep Roca, d'El Celler de Can Roca, al Museu Dalí de Figueres. La proposta forma part del Festival Vívid, el festival del vi de l'Empordà. 

Informació i reserves: vivid@costabrava.org
Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Vinibus. Visitem els cellers del Baix Empordà

Data: 16/04/2014

Hora: 8.30H

Lloc: Baix Empordà

Sortida amb bus des de Figueres (estació de Vilafant i centre). Visita als cellers del Baix Empordà: Celler Sota els Àngels, Celler Clos D'Agon, Celler Mas Eugeni, i temps lliure per dinar a St. Antoni de Calonge. La proposta forma part de les activitats del Vïvid, el festival de vi de l'Empordà.

Informació i reserves: info@estarriol.com 
Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Jornada familiar solidària a *lavinyeta

Data: 18/04/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Celler *lavinyeta

Al celler La Vinyeta, el 18 d’abril a partir de les 11.00H, es celebra una jornada familiar i solidària, coincidint amb la Pasqua. Entre altres activitats, es farà la cerca dels ous de Pasqua, es podran escoltar contes maquillats amb Judith Jodar, ballar als ritmes de la bambutocada amb Ritmo & So de Bambú
i Herbert de Miranda, visitar la vinya i tastar els vins del celler. 
Inforamció i reserves: celler@lavinyeta.es / 647 74 88 09

Primavera a Mas Llunes

Data: 18/04/2014

Hora: 11.00H a 13.00H

Lloc: Mas Llunes

Visita a les vinyes i al Centre de reproducció de tortugues de Garriguella, seguit d'un tast de vins de Mas Llunes a peu de vinya i de la visita al celler Mas Llunes. La proposta forma part de les activitats del Vïvid, el festival de vi de l'Empordà.

Informació i reserves: 972 552 684/972 552 793 masllunes@masllunes.es
Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Visita al celler Vinyes dels Aspres

Data: 19/04/2014

Hora: 11.00H a 16.00H

Lloc: Celler Vinyes dels Aspres

Visita guiada amb tast del vins del celler Vinyes dels Aspres. La proposta forma part de les activitats del Vïvid, el festival de vi de l'Empordà. Gratuït. 

Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Degustació de vins DO Empordà al restaurant Mas Falet

Data: 19/04/2014

Hora: 18.00H

Lloc: Restaurant Mas Falet (Calonge)

El dissabte 19 d'abril, degustació de vins DO Empordà al restaurant Mas Falet, amb les explicacions tècniques del seu sommelier. 
Es degustaran: Floresta Blanc (Pere Guardiola); Rigau Ros chardonnay (Oliveda); Amic (Clos d'Agon) i Io (Masia Serra).
Preu degustació + Tapa: 10 € 
Informació i reserves: restaurant@masfalet.com  972 662 726 
Cal reserva prèvia.

Trobada d'instagramers a Capmany

Data: 19/04/2014

Hora: 10.00H a 13.00H

Lloc: Capmany

Trobada d'instagramers al municipi de Capmany, que consistirà en un esmorzar i una visita guiada al municipi, inclosos diversos cellers. Les tres millors fotos obtindran un premi. La proposta forma part de les activitats del Vïvid, el festival de vi de l'Empordà.
10h Rebuda i esmorzar a la Plaça del Fort (Ajuntament i Església). Photocall al mateix lloc.
11h Photowalk guiat per diferents punts emblemàtics de Capmany: Plaça del Fort, Plaça del Dólmen, Sant Sebastià, etc. Visitant el Celler Santamaria i el seu Museu, el Celler Arché Pagès, i la sala de tast a la vinya “El Mallol” de Celler Arché Pagès.
13h30h finalització de la trobada.
-Els cellers Marià Pagès, Pere Guardiola i grup Oliveda tindran les portes obertes el dia 19 d´abril de 10h a 14h.
-El restaurant La Llar del Pagès realitzarà el menú Vívid durant tot el mes d´Abril (cal reservar).
-Can Llobet turisme rural, oferirà un 10% de descompte per les estades reservades el mes d´Abril.
Informació i reserves: 972 225 323 www.instagram.costabrava.org
Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Visita teatralitzada a la Cooperativa de Garriguella

Data: 20/04/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Cooperativa de Garriguella

La Cooperativa de Garriguella i l'empresa Terramar us proposen una activitat enoturística diferent: una visita teatralitzada anomenada “L’Agustí, en Valentí i els secrets del bon vi”. Consisteix en una visita molt amena i entretinguda en la qual hi ha dos actors que interactuen, l’Agustí (enòleg de prestigi, qualificat en les millors universitats d’arreu del món) i en Valentí (viticultor soci de la Cooperativa) expliquen tot el procés d’elaboració del vi (recol·lecció, elaboració, emmagatzematge, embotellament). L'activitat finalitza amb un tast de vins que trencaran tòpics. Una visita adequada per a tot tipus de públic perquè grans i petits gaudeixin del món del vi i de la singularitat de la Cooperativa. 

Sessió especial 2x1 Visites a les 10.30H i les 12.00H (10€/adult, 5€ de 7 a 17 anys i gratuït pels menors de 6 anys).
Informació i reserves al 972 53 00 02. 

Itinerari megalivínic

Data: 20/04/2014

Hora: 10.00H a 12.30H

Lloc: Espolla / Sant Climent Sescebes

Passejada en mig de vinyes, amb monuments megalítics i tast de vins de la Cooperativa d'Espolla. Apte per a tots els públics. La proposta forma part del Festival Vívid, el festival del vi de l'Empordà.

Informació i reserves: 972 563 179 ajuntament@espolla.cat
Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Presentació del llibre 'Quan en dèiem xampany', al celler Espelt

Data: 24/04/2014

Hora: 20.00H

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

Presentació al celler Espelt dell libre « Quan en dèiem xampany”, amb el seu autor, Rafel Nadal i presentat pel dinamitzador cultural i llibreter Guillem Terribas. L’acte finalitzarà amb un tast de vins del Celler Espelt i l’autor signarà exemplars del seu llibre. La proposta forma part del Festival Vívid, el festival del vi de l'Empordà.

Informació i resreves: 972 531 727 info@espeltiviticultors.com
Cal reserva prèvia (aforament limitat)

Marca enoturisme

Data: 25/04/2014

Hora: 9.30 a 19.00H

Lloc: Calonge

Seminari adreçat a professionals del món del turisme i del vi que vulguin posicionar-se en el món de l'enoturisme. Ponències amb els millors experts en turisme del vi de Catalunya, com Damià Serrano, José Antonio Donaire, Marta Domènech, Nuria Sala, Pau Canaleta, Jaume Marín, Jaume Salvat i Lluís Tolosa. S'acabarà amb un tast de vins a càrrec de Laura Masramon. La proposta forma part del Festival Vívid, el festival de vi de l'Empordà. 

Informació i reserves: 687 525 114 inscripcio@marcaenoturisme.cat www.marcaenoturisme.cat
Cal reserva prèvia (aforament limitat)

4+4 Maridatge

Data: 25/04/2014

Hora: Vespre

Lloc: Vicus Restaurant (Pals)

Sopar amb maridatge de quatre plats i quatre vins del Celler Vinyes dels Aspres al Vicus Restaurant. La proposta forma part del Festival Vívid, el festival del vi de l'Empordà.

Cal reserva prèvia (aforament limitat)

'Sopars Maridats' amb el restaurant Aigua Blava i els vins del celler Martín Faixó

Data: 25/04/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant Aigua Blava (Begur)

Sopar Maridat del restaurant Aigua Blava, de Begur, i el celler Martín Faixó, de Cadaqués. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 622 058. 


El suro i el vi al Museu del Suro de Palafrugell

Data: 26/04/2014

Hora: 11.00H a 13.00H

Lloc: Museu del Suro de Palafrugell

El Museu del Suro de Palafrugell i la DO Empordà us proposen el dia 26 d'abril una jornada molt especial per saber més sobre el suro i els vins empordanesos. El museu acollirà una visita guiada al Museu del Suro de Palafrugell amb explicació de continguts relacionats amb l'alzina surera, el suro, el procés de transformació, la història de la indústria suro-tapera a Palafrugell i el cas de l'empresa Miquel Vincke i Meyer. La jornada inclou un tast guiat de vins de la DO Empordà a càrrec del sommelier Joan Benejam.

+ informació i reserves: 972 307 825. Cal reserva prèvia (aforament limitat). 
La proposta forma part del Vívid, el festival del vi de l'Empordà.

Exsposició '23 artistes, pintura i escultura' al celler Espelt

Data: del 30/04/2014 al 01/06/2014

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

El celler Espelt de Vilajuïga programa fins l'1 de juny l'exposició 23 artistes, pintura i escultura'. El celler empordanès acull aquesta mostra del col·lectiu GRUP3COLORS que, entre altres, integren Carme Boixadós, Arturo Jacomet, Juli Mallol, Martha Mercenaro, Rosa Pagés, Fina Morera, Miquel Morral, Mònica Pampin, Montse Planas, Montse Planlla, Joam Rimblas, Gemma Romero... 

Calendari

Historial

Click Me For A Modal