Agenda

VÍVID, el festival de l'enoturisme de l'Empordà

Data: del 01/04/2023 al 01/05/2023

Lloc: Alt i Baix Empordà

Preu: Diversos preus

El VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, celebra enguany la seva desena edició consolidat com un dels esdeveniments de referència del país al voltant del turisme del vi.

Durant aquest mes d’abril, el festival ofereix una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. Són una seixantena d’activitats per a tots els públics que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com dels socis que integren el Club de la Ruta del Vi DO Empordà.

Més informació i entrades

Acte públic de proclamació del projecte guanyador de la Beca Eduard Puig Vayreda

Data: 17/04/2023

Hora: 18.00 H

Lloc: Celler Perelada

Preu: Gratuït


El celler de Perelada acull l’acte públic de proclamació del projecte guanyador de la Beca Eduard Puig Vayreda.

L’acte començarà a les 18.00h de amb una xerrada que portarà el títol de "La Història de les varietats de cep catalanes a l'Empordà", a càrrec de Josep M. Puiggròs, autor del llibre, editat recentment, “Història de les varietats de vinya autòctones i tradicionals de Catalunya”.

Tot seguit, cap a les 19.00h es farà l'acte on es farà pública la proposta guanyadora de la beca.

IX Mostra del Vi DO Empordà de Roses

Data: 30/04/2023

Hora: 11:00h - 15.00h

Lloc: La Ciutadella de Roses

Nova edició de la Mostra del Vi DO Empordà de Roses, amb degustació dels productes de diversos cellers empordaneos, de la mà dels seus responsables que us faran conèixer els detalls i els secrets de cada vi.

Aquesta és la relació de cellers participants: Arché Pagès,  Masetplana, Hugas de Batlle, Mas Vida, AV Bodeguers, Terra Remota, Espelt Viticultors, Celler Cooperatiu d’Espolla, Clos d’Agon, Celler Gerisena, Empordàlia i Vinyes dels Aspres.

Calendari

Historial

Click Me For A Modal