Agenda

Vívid, el mes de l'enoturisme a l'Empordà

Data: del 30/03/2024 al 04/05/2024

Hora: Diversos horaris

Lloc: Diversos espais

Preu: Diversos preus

El VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, s'ha consolidat com un dels esdeveniments de referència del país al voltant del turisme del vi.

El festival ofereix una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. Són una seixantena d’activitats per a tots els públics que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com dels socis que integren el Club de la Ruta del Vi DO Empordà.

Consulta aquí totes les activitats.

Activitat de pedra seca a La Vinyeta

Data: 14/04/2024

Hora: 10.00h

Lloc: Celler La Vinyeta (Mollet de Perelada)

Preu: 28.50 € adults / 13.50 € menors de 18 anys / 8.50 € menors de 12 anys / Gratuït menors de 3 anys

Descobreix l'art de la pedra seca amb Josep Ignasi Oms, un expert que ha estudiat les construccions del Cap de Creus durant més de 40 anys. Després de la seva fascinant presentació, posareu en pràctica les tècniques amb el marger Xavier Laporta, en una sessió de reconstrucció de marges a una vinya única. L'activitat conclourà amb un pica pica de productes locals i els exquisits vins de La Vinyeta.

Vins de frontera. Senderisme entre vinyes al Paratge Natural de l’Albera

Data: 20/04/2024

Hora: 10.30h

Lloc: Lloc de sortida: Celler Cooperatiu d'Espolla

Preu: 25€

La Denominació d’origen Empordà us porta de ruta per l’Albera, un dels paisatges menys trepitjats i de més bellesa del rerepaís empordanès. Sepulcres històrics, tortugues autòctones i estanys intermitents ens dibuixen un paratge natural, amb vocació de Parc, marcat pel contraban, on la vinya és terra de frontera. Un itinerari circular a peu i copa a la mà, de dificultat mitjana. L’activitat inclou la ruta guiada i el tast de 4 vins al llarg del recorregut. Imprescindible portar calçat còmode i roda adequada de senderisme.

Més informació i entrades

Calendari

Historial

Click Me For A Modal