Agenda

El celler Mas Vida organitza aquesta Setmana Santa activitats singulars

Data: del 29/03/2018 al 01/04/2018

Lloc: Celler Bodegas Mas Vida (Cistella)

Mas Vida organitza al celler un especial Setmana Santa. Els dies 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril obre les portes per oferir una proposta enoturística diferent. Des de Mas Vida es proposen 3 TALLERS a la vinya perquè cadascú es dediqui una estona a si mateix. La seva filosofia, la felicitat, el seu objectiu, estimar la Vida, el seu mitjà cuidar-vos per aconseguir-ho. Els tallers seran de Ioga, Mindfulness i Arteràpia i tindran una durada de
dues hores i inclou un tast i visita al celler. Es faran a càrrec d’Anna Aulet, instructora de ioga i facilitadora de tècniques creativitat plàstiques, expressiva i d’art coaching des de fa 10 anys.

I per celebrar aquests 3 dies i com a colofó es celebrà el diumenge 1 d’abril una bona ARROSSADA amb una passejada per vinya, bosc i olivet per explicar el projecte.


Més informació al facebook @masvidaceller
25€/taller+visita o 45€/3 tallers+visita (*la visita et surt gratis!)
Arrossada amb visita i tast: 30€/adult + 15€/nens
PER RESERVAR: truca al +34 659548512 o escriu a visita@bodegasmasvida.com

Vívid, el mes de les experiències enoturístiques a l'Empordà

Data: del 01/04/2018 al 29/04/2018

Lloc: Alt i Baix Empordà

De l'1 al 29 d'abril se celebra la cinquena edició del Vívid, el mes de les experiències enoturístiques a la Ruta del Vi DO Empordà, amb més d'una quarantena d'activitats vinculades amb el vi i per a tots els públics. Una marxa popular entre vinyes, tasttos dalt de globus aerostàtics, teatre entre vinyes, enocaiac o activitats familiars, entre moltes altres, formen part de la programació d'aquest esdeveniment. 

Més informació: www.vividcostabrava.org

Sopars empordanesos a 4 mans amb Semproniana & Calendula maridat amb Hugas de Batlle & Arché Pagès

Data: 05/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Semponiana

Preu: 55€

Dins del cicle 'Sopars empordanesos a 4 mans',  el restaurant Semproniana s'uneix al Hotel del Teatre - Restaurant La Calèndula per crear un menú gastronòmic basat en els plats més representatius de la cuina empordanesa. L'especialista en flors, herbes i arrels a la cuina, Iolanda Bustos es traslladarà a la capital per ocupar els fogons de la innovadora i sempre activa Ada Parellada, filla de la Fonda Espanya a Granollers. Un sopar que posa en valor el fort paper de la dona dins de les cuines catalanes. 

En aquesta vetllada els acompanyaran dos enòlegs de renom de l'Empordà Denominació d'Origen: per l'Eduard del Celler Hugas de Batlle a Colera i amb vinyes en precipis davant del mar i en Bonfill del Celler Arché Pagès a Capmany. Junts amenitzaran cada plat amb un vi seleccionat per l'ocasió. 

Reserva la teva plaça trucant al restaurant Petit Comité - Telf. 93.633 76 27 

Ruta de les Tapes de Roses amb i del vi de l'Empordà

Data: del 06/04/2018 al 15/04/2018

Lloc: Roses

Del 6 al 15 d'abril, Roses acull una nova edició de la Ruta de la Tapes i del vi de l'Empordà. Gaudeix de les millors tapes dels restaurants del municipi maridats amb els millors vins de la DO Empordà. 

Més informació

Sopar maridat amb el celler Terra Remota i el restaurant Bo.TiC

Data: 06/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Bo.TiC (Corçà)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Bo.TiC i el celler Terra Remota proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 63 08 69.

Sopar maridat amb el celler Porta de l'Albera i el restaurant Reina de Port-Lligat

Data: 06/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Reina de Port-Lligat (Mollet de Peralada)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Reina de Port-Lligat i el celler Porta de l'Albera proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 54 51 88.

Sopars empordanesos a 4 mans amb Petit Comitè & Bo.TIC maridat amb Espelt & Vinyes dels Aspres

Data: 12/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Somni (Barcelona)

Preu: 70€

Dins del cicle 'Sopars empordanesos a 4 mans', Petit Comitè acull a les seves instal·lacions al restaurant Bo.TIC. El xef Nandu Jubany juntament amb Albert Sastregener crearan un menú degustació mar i muntanya exclusiu per a l'ocasió i amb influències de la gastronomia de tramuntana. Cada plat anirà maridat amb dos vins de frontera dels cellers Espelt Vinyes dels Aspres. Comptarem també amb la presència dels seus enòlegs, l'Anna i en David, que ens explicaran cada vi. 

Reserva la teva plaça trucant al restaurant Petit Comité - Telf. 93.633 76 27 

Sopar maridat amb el celler Mas Oller i el restaurant La Gamba

Data: 13/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Gamba (Palamós)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Gamba i el celler Mas Oller proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 31 46 33.

Sopar maridat amb el celler Martín Faixó i el restaurant Duran

Data: 13/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Duran (Figueres)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Duran i el celler Martín Faixó proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 50 12 50.

Sopar maridat amb el celler Vinyes d'Olivardots i el restaurant Els Tinars

Data: 20/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Els Tinars (Llagostera)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Els Tinars i el celler Vinyes d'Olivardots proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 83 06 26.

Sopar maridat amb el celler *la vinyeta i el restaurant Els Pescadors

Data: 20/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Els Pescadors (Llançà)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Els Pescadors i el celler *la vinyeta proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 38 01 25.

Sopar maridat amb el celler Martí Fabra i el restaurant Vicus

Data: 27/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Vicus (Pals)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Vicus i el celler Martí Fabra proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 63 60 88.

Sopar maridat amb el celler Arché Pagès i el restaurant La Cuina d'en Norat

Data: 27/04/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Cuina d'en Norat (Roses)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Cuina d'en Norat i el celler Arché Pagès proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 25 61 54.

Calendari

Historial

Click Me For A Modal