Agenda

VÍVID, el festival de l'enoturisme de l'Empordà

Data: del 01/04/2023 al 01/05/2023

Lloc: Alt i Baix Empordà

Preu: Diversos preus

El VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, celebra enguany la seva desena edició consolidat com un dels esdeveniments de referència del país al voltant del turisme del vi.

Durant aquest mes d’abril, el festival ofereix una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. Són una seixantena d’activitats per a tots els públics que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com dels socis que integren el Club de la Ruta del Vi DO Empordà.

Més informació i entrades

Tast "Les garnatxes de Molinàs" amb caminada a Coma Fredosa

Data: 13/05/2023

Hora: 10.00H

Lloc: Vinya Coma Fredosa (Colera)

Preu: Preu adults: 35€ / Nens/es: 15€ (5 a 17 anys)

El celler Hugas de Batlle programa el tast "Les garnatxes de Molinàs" amb caminada a la finca Coma Fredosa.

Es tastaran 4 vins monovarietals de Garnatxa: Camí d'en Poca Sang, Vall de Molinàs negre, Xalet d'en Molar i Vent Perdut. I alguna sorpresa més... El tast s'acompanyarà amb pa amb tomata i embotits.

Sortida a peu: 10h des de l'entrada de Colera. Dificultat: fàcil. Desnivell de 150 mts. Temps: 1h anada i 30 min tornada. Recorregut: 5 kms.


Pels que vulguin anar en cotxe: 11h vinya de Coma Fredosa. Rebreu indicacions de com arribar.

Més informació i reserva a info@hugasdebatlle.com // 972389149

Taller 'L'art de pintar amb vi', al Celler Espelt

Data: 13/05/2023

Hora: De 10.00 a 14.00 h

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

Preu: 68€

El Celler Espelt programa el taller 'L'art de pintar amb vi' amb l'artista i poeta visual Mónica Custodio.

Explorareu l’art en connexió amb els colors i les textures de les vinyes. Una immersió a la natura a través de l’art. Tots els materials necessaris estan inclosos en el preu final.

Informació i reserves

 

Visita a les vinyes de Mas Marès amb Espelt Viticultors

Data: 20/05/2023

Hora: 11.00H a 13.00h

Lloc: Mas Marès

Preu: 35€

Ganes de passejar entre vinyes? El celler Espelt Viticultors us proposa visites a Mas Marès, una de les vinyes a tocar del mar més boniques de l'Empordà.

Es fa un recorregut per les vinyes del Cap de Creus amb dues úniques visites amb el guiatge de l'enòloga Anna Espelt. Un luxe!!!

Més informació i reserves.

 

Pilates entre vinyes al Celler La Vinyeta.

Data: 21/05/2023

Hora: 9.30H

Lloc: Celler La Vinyeta (Mollet de Perelada)

Preu: 19,50 € adults / 12,50 € menors de 18 anys / 7,50 € menors de 12 anys / Gratuït menors de 3 anys

Pilates entre vinyes al Celler La Vinyeta. Fareu una sessió de pilates de la mà de la Yolanda, l'entrenadora personal del celler. Gaudireu d’una estona de salut enmig de natura.

En acabar la sessió fareu un bon esmorzar amb productes de Carnisseries Serraplà i vins del celler per acabar amb un petit passeig relaxant entre vinyes i oliveres. Serà un matí molt complet amb benestar, natura i bons productes.

Per aquesta activitat cal portar màrfega, roba i calçat còmodes. En cas que no es disposi de màrfega, poseu-vos en contacte amb el celler.

Més informació i entrades

 

Vins & Búnquers a la Cooperativa de Garriguella

Data: 21/05/2023

Hora: 10.00H

Lloc: Cooperativa de Garriguella

Preu: 17€

La Cooperativa de Garriguella i l’arquitecta Adela Geli Anticó autora del llibre “Recórrer la Garriguella Fortificada. Desxifrant els búnquers: arquitectura i paisatge” s’uneixen per descobrir el patrimoni dels búnquers de la post-guerra en el paisatge vitivinícola que els envolta.

La visita guiada farà descobrir als particpants la història dels búnquers i la seva arquitectura, dissenyada segons l’arma que estava previst utilitzar-hi i camuflada d’acord amb el paisatge de vinyes que l’envolta. L’experiència finalitzarà amb un tast dels vins elaborats a les vinyes visitades.

Més informació i reserves

Tast de vins del celler Còsmic Vinyaters a l'Agrobodega El Parral

Data: 26/05/2023

Hora: 19.30 h

Lloc: Agrobodega El Parral

Preu: 20€

Tast de vins amb el celler Còsmic Vinyaters a l'Agrobodega El Parral. Tast dirigit per en Salvador, propietari, pagès i vinater us explicarà l'agricultura ecológica i biodinàmica dels seus vins. 

Reserva prèvia a info@parral.cat / 636 066 311

'Tardeo' a la vinya La Pineda, del celler Hugas de Batlle

Data: 27/05/2023

Hora: De les 17.00 h a les 20.30 h

Lloc: Vinya La Pineda (Colera)

Preu: 35€

El celler Hugas de Batlle programa l'activitat 'Tardeo a la vinya La Pineda'.

Una tarda amb música en directe, berenar a base de pa amb tomata i embotits de proximitat i tast de vins, mentre contemples la posta de sol a la Mar d'Amunt i amb el Cap de Creus com a teló de fons. 

Inscripcions a: info@cellerhugasdebatlle.com

Temps Toldrà, a Vinyes dels Aspres

Data: 27/05/2023

Hora: 18.00 h

Lloc: Vinyes dels Aspres

Preu: Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Vinyes dels Aspres programa la proposta 'Temps Toldrà', una jornada dedicada a l'insigne músic Eudard Toldrà, en el seu espai d'inspiració: Can Batlle de Cantallops, la casa pairal del celler. 

Durant la jornada es presentarà el llibret "Vi, oli i taps a Can Batlle. Les tres riqueses de l'#Empordà". I a continuació, tindrà lloc un concert de sardanes del mestre Eduard Toldrà a càrrec de la Cobla St Jordi - Ciutat de Barcelona.

Entrada gratuïta, reserva prèvia al 619 74 14 42 o  al correu electrònic dmolas@vda.cat

Ioga al celler Empordàlia

Data: 27/05/2023

Hora: 10.00 a 12.30 h

Lloc: Oliveres Palau d'Empordàlia

Preu: 28€

Clàudia Arias Yoga i Empordàlia et proposen una jornada de ioga entre oliveres, seguida d'un pícnic amb productes de proximitat, Oli de Pau i vins del celler.

Una proposta que et permetrà connectar amb la naturalesa i et pot ajudar a reduir l’estrès, millorar la concentració i augmentar l'energia. 

Informació i reserves 

Concert d'Ariadna Vieyra al celler Masia Serra

Data: 27/05/2023

Hora: 15.00h

Lloc: Celler Masia Serra

Preu: Gratuït amb reserva prèvia

 

La jove cantant, pianista i compositora rosinca Ariadna Vieyra actuarà al celler Masia Serra dins la programació de 'Música en viu' del celler Masia Serra. 

Viu un concert entre vinyes amb l'Albera com a escenari de fons. 

Gratuït amb reserva prèvia a visit@masiaserra.com

 

Calendari

Historial

Click Me For A Modal