Agenda

Aquest Nadal l'Empordà envaeix Barcelona: Tast al Di-ví muntaner

Data: 01/12/2017

Hora: 16.00 a 21.00H

Lloc: Di-ví muntaner (c/Muntaner, 92)

Preu: Gratuït. No cal reserva.

Aquest Nadal, els vins de l’Empordà estaran més presents que mai a les botigues de vins de Barcelona. Des del projecte comunicatiu B de l’Empordà, s’ha organitzat una ruta vinícola on, durant 4 dies s’organitzen unes jornades de tast a diferents botigues de la ciutat comtal. Durant una tarda es podran tastar de la mà de la Míriam Clotet i de la Patrícia de Golferichs diferents vins dels principals cellers empordanesos. Una selecció de més de 30 vins singulars i idonis per maridar amb aquestes festes. En aquest cas, el tast tindrà lloc a la botiga Di-ví muntaner (c/Muntaner, 92) el divendres 1 de desembre de 16.00 a 21.00H.

Aquest Nadal l'Empordà envaeix Barcelona: Tast a Idyllica

Data: 02/12/2017

Hora: 12.00 a 21.00H

Lloc: Idyllica (Rambla del Prat, 11)

Preu: Gratuït. No cal reserva.

Aquest Nadal, els vins de l'Empordà estaran més presents que mai a les botigues de vins de Barcelona. Des del projecte comunicatiu B de l'Empordà, s'ha organitzat una ruta vinícola on, durant 4 dies s'organitzen unes jornades de tast a diferents botigues de la ciutat comtal. Durant una tarda es podran tastar de la mà de la Míriam Clotet i de la Patrícia de Golferichs diferents vins dels principals cellers empordanesos. Una selecció de més de 30 vins singulars i idonis per maridar amb aquestes festes. En aquest cas, el tast tindrà lloc a la botiga Idyllica (Rambla del Prat, 11) el dissabte 2 de desembre de 12.00 a 21.00H.

Tast solidari de vins DO Empordà per a la Marató de TV3

Data: 02/12/2017

Hora: 19.00H

Lloc: Cinema Sonora de Camallera

Preu: Donatius 15€

El Consell Regulador de la DO Emporda i una desena de cellers empordanesos participen en el tast solidari per La Marató de TV3 organitzat pels Jovenalls de Camallera! El tast tindrà lloc el dissabte 2 de desembre a les 19.00H, al Cinema Sonora de la localitat altempordanesa. Col·labora per una bona causa i gaudeix dels vins del territori! Reserves a lcoll6@xtec.cat o al telèfon 646622865. Al finalitzar el tast s'oferirà un pica-pica.

Fes-te l'oli a Empordàlia

Data: 08/12/2017

Hora: 9,30H

Lloc: Celler de Pau

Preu: Diversos preus: Menors de 8 anys (Gratuït); De 8 a 16 anys (11€) i majors de 16 anys (22€)

Un any més, Empordàlia realitza la seva activitat d'hivern: Fes-te l’Oli. El dia escollit serà el 8 de desembre. L' activitat començarà a les 9:30h al celler de Pau. Es visitaran olivars nous i centenaris amb trenet, es colliran olives de forma tradicional i  es tornarà al celler, on es gaudirà d'un esmorzar, mentre s'espera el remolc amb les olives. Per finalitzar l'activitat, es podrà veure pas a pas, com s'elabora l' oli, i en finalitzar, els participants l'embotellaran. 

És una activitat molt familiar i divertida, perfecte per passar una bona estona i aprendre més sobre el món de l' oli d' oliva. Places limitades!

Per a més informació: comunicacio@empordalia.com

'Tast Premium' a la Cooperativa de Garriguella

Data: 08/12/2017

Lloc: Cooperativa Agrícola de Garriguella

Preu: 10€

La Cooperativa de Garriguella et proposa un 'Tast Premium’ per aquest Pont de la Puríssima!  Gaudeix de cinc grans vins del celler que han rebut premis o reconeixements en els darrers temps. Més informació:  972 530 002 /  enoturisme@cellergerisena.com

Aquest Nadal l'Empordà envaeix Barcelona: Tast a Vins & CO

Data: 15/12/2017

Hora: 16.00 a 21.00H

Lloc: Vins & CO (C/d'Aribau, 177)

Preu: Gratuït. No cal reserva.

Aquest Nadal, els vins de l’Empordà estaran més presents que mai a les botigues de vins de Barcelona. Des del projecte comunicatiu B de l’Empordà, s’ha organitzat una ruta vinícola on, durant 4 dies s’organitzen unes jornades de tast a diferents botigues de la ciutat comtal. Durant una tarda es podran tastar de la mà de la Míriam Clotet i de la Patrícia de Golferichs diferents vins dels principals cellers empordanesos. Una selecció de més de 30 vins singulars i idonis per maridar amb aquestes festes. En aquest cas, el tast tindrà lloc a la botiga Vins & CO (C/d'Aribau, 177) el divendres 15 de desembre de 16.00 a 21.00H.

Visita a Bodegas Mas Vida, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 16/12/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Bodegas Mas Vida (Cistella)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Aquest Nadal l'Empordà envaeix Barcelona: Tast a Vinacoteca

Data: 16/12/2017

Hora: 12.00 a 21.00H

Lloc: Vinacoteca (C/de València, 595)

Preu: Gratuït. No cal reserva.

Aquest Nadal, els vins de l’Empordà estaran més presents que mai a les botigues de vins de Barcelona. Des del projecte comunicatiu B de l’Empordà, s’ha organitzat una ruta vinícola on, durant 4 dies s’organitzen unes jornades de tast a diferents botigues de la ciutat comtal. Durant una tarda es podran tastar de la mà de la Míriam Clotet i de la Patrícia de Golferichs diferents vins dels principals cellers empordanesos. Una selecció de més de 30 vins singulars i idonis per maridar amb aquestes festes. En aquest cas, el tast tindrà lloc a la botiga Vinacoteca (C/de València, 595) el dissabte 16 de desembre de 12.00 a 21.00H.

Caminada solidària al celler Masia Serra

Data: 17/12/2017

Hora: 10.30h

Lloc: Masia Serra (Cantallops)

Preu: Preu adults (9,00€) Menors 18 anys (5,00€) Menors 12 anys (Gratuït)

El proper dia 17 de desembre, a les 10:30, tindrà lloc la segona caminada solidària per col·laborar amb La Marató de TV3, dedicada a les malalties infeccioses. Organitzat juntament amb el Grup Iris, el celler ha programat un recorregut de 5 quilòmetres. Es sortirà del celler, es travessaran vinyes i camins del Paratge Natural de l'Albera de Cantallops  De tornada, es gaudirà d'un tast dels nous vins d'aquesta collita 2017, acompanyats de pà amb tomata i embotits artesans. Els beneficis de la recaptació, es destinarem íntegrament a La Marató de TV3.

Calendari

Historial

Click Me For A Modal